Γκολ περιμένουμε και σήμερα από τους παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας

Με πολύ λιγότερες επιλογές στη διάθεσή μας σε σχέση με τον χαμό του Σαββατοκύριακου πορευόμαστε σήμερα. Έχουμε ωστόσο δράση και στην Ελλάδα και στην Κύπρο και έτσι με σχετική ασφάλεια θα κάνουμε τις επιλογές μας και μάλιστα με υψηλές αποδόσεις για να πάμε ταμείο. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Γκολ περιμένουμε και σήμερα από τους παίκτες της ΑΕΚ Λάρνακας

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται την Πάφο. Η ΑΕΚ Λάρνακας δεν έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ομόνοια όπου μοιράστηκαν τους βαθμούς (1-1). Πλέον η ομάδα του Ισπανού κόουτς Νταβίντ Καταλά έπιασε στην κορυφή τον Απόλλωνα και συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού. Αήττητη με τέσσερις νίκες έχει βγάλει τα πέντε εντός έδρας στο πρωτάθλημα.

Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός Σίμο Βαλακάρι βρήκε δίχτυα στο 5’ και με το πέμπτο του γκολ στη σεζόν πήρε η Πάφος τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ. Η ομάδα του Ντάρκο Μίλανιτς είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία της ματς έχοντας δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Παραμένει ωστόσο δίχως νίκη στις πέντε εξορμήσεις της στο πρωτάθλημα. Χαμηλά ο άσος της ΑΕΚ. Καλύτερα τα γκολ που διπλασιάζουν το ποντάρισμά μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΕΚ Λάρνακας-Πάφος Γκολ-γκολ (2.00)