Καίγεται για θετικό αποτέλεσμα η Σλόβαν και μπορεί να το πάρει κόντρα στην αδιάφορη Κοπεγχάγη

Σε μεγάλα κέφια η στήλη χθες έκανε πάρτι με το απόλυτο των εκτιμήσεων σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Καίγεται για θετικό αποτέλεσμα η Σλόβαν και μπορεί να το πάρει κόντρα στην αδιάφορη Κοπεγχάγη

Το βασικό σημείο της Σούπερσπορτ Γιουνάιτεντ πέρασε (0-1) πληρώνοντας 2,70, τα γκολ επίσης από τη Νότια Αφρική ανάμεσα στην Αμαζούλου και στους Ορλάντο Πάιρετς επίσης επιβεβαιώθηκαν (1-1) σε απόδοση 2,10, ενώ η χρυσοπληρωμένη (3,00) ισοπαλία των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό Β’ (0-0) ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Πρόωρο χριστουγεννιάτικο δώρο χάρη σε ματς από τα στοιχηματικά υπόγεια που τόσο μας αρέσουν.

Σήμερα επανερχόμαστε υποχρεωτικά στους προβολείς των αναμετρήσεων για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ, με το δύσκολο έργο να νικήσουμε τους καλά διαβασμένους σε αυτές τις περιπτώσεις μπουκ. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το τελευταίο ματς των ομίλων στο Κόνφερενς Λιγκ η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Αποστολή εξετελέσθη για την Κοπεγχάγη που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε εύκολα στο Γιβραλτάρ της Λίνκολν. Σε συνδυασμό και με την ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα Δανίας σταμάτησε για χειμερινή διακοπή και βρίσκεται στη δεύτερη θέση.

Η Σλόβαν κόντρα στον ΠΑΟΚ πήρε τον πολύτιμο βαθμό. Για να πάρει πλέον τη δεύτερη θέση χρειάζεται καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ και να διατηρήσει τη διαφορά τερμάτων έναντι της ελληνικής ομάδας. Σταθερά κυρίαρχος εντός συνόρων, προέρχεται από διπλό στην έδρα της Ζλάτε Μοράφτσε και μετρά εννέα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Σε χειμερινές διακοπές η ήδη πρώτη στον όμιλο Κοπεγχάγη. Καίγεται για νίκη και μάλιστα με όσο γίνεται περισσότερα γκολ η φορμαρισμένη Σλόβαν. Διπλή ευκαιρία ή διπλό για τους πιο τολμηρούς σε απίθανες αποδόσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κοπεγχάγη-Σλόβαν Μπρατισλάβας Χ2 (2,15) ή 2 (4,35)