Γκολ και θέαμα αναμένουμε στη συνάντηση της Σταντάρ Λιέγης με την Γκερμινάλ

Τα γκολ που επιλέξαμε στους αγώνες Κυπέλλου στη Λιβαδειά και στη Λεωφόρο μάς πήγαν ένα ακόμα χορταστικό ταμείο.

Γκολ και θέαμα αναμένουμε στη συνάντηση της Σταντάρ Λιέγης με την Γκερμινάλ

Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε τακτική, θα αγωνιστούμε και στα δύο σημερινά ματς για το Κύπελλο, ενώ για κερασάκι στην τούρτα θα βάλουμε τα γκολ στην αναμέτρηση της Λιέγης για το Κύπελλο του Βελγίου. Πάμε με αισιοδοξία για να πληρωθούμε εκ νέου!

Για το Κύπελλο Βελγίου η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Γκερμινάλ Μπεερσότ. Η Σταντάρ Λιέγης αποτελεί μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις στη φετινή περίοδο στο Βέλγιο. Εκεί όπου με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου περιορίζεται στη 12η θέση της κατάταξης. Κάκιστη η αμυντική λειτουργία των «κόκκινων», ενώ μπροστά διαθέτει ποιότητα και σκοράρει. Το Κύπελλο αποτελεί διέξοδο επιτυχίας για τη συνέχεια της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά η Γκερμινάλ παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, απογοητεύοντας και αυτή με τη σειρά της. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των «βιολέ», οι οποίοι μπροστά βρίσκουν τρόπους και σκοράρουν με συνέπεια για τα δεδομένα τους. Η Σταντάρ θέλει να διακριθεί στο Κύπελλο, θα παίξει φουλ επιθετικά, αλλά η άμυνά της δεν παρέχει την παραμικρή ασφάλεια. Πάμε με τα γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Σταντάρ Λιέγης-Γκερμινάλ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)