Η βαριά φανέλα του Καμερούν !

Σε αγώνα για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο της αφρικανικής ζώνης για το Μουντιάλ, το Καμερούν υποδέχεται την Ακτή Ελεφαντοστού. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας.

Η βαριά φανέλα του Καμερούν !

Στην πόλη Ντουαλά θα διεξαχθεί ο άτυπος τελικός για την πρωτιά στον τέταρτο όμιλο της Αφρικανικής ζώνης. Εκεί όπου το Καμερούν θα τα δώσει όλα για τη νίκη-μονόδρομο που θα του επιτρέψει το προσπέρασμα επί της Ακτής Ελεφαντοστού και θα του δώσει την πρωτιά στο γκρουπ. Ο Πορτογάλος κόουτς Τόνι Κονσεϊσάο ποντάρει σε ποιοτικό ρόστερ. Όλοι οι παίκτες αγωνίζονται εκτός συνόρων.

Η Ακτή μπαίνει στο τελευταίο ματς του ομίλου με βραχεία κεφαλή και φυσικά θα επιδιώξει να παραμείνει εκεί και έπειτα από την αποστολή στο Καμερούν. Της κάνει και η ισοπαλία, η έξοχη αμυντική λειτουργία θα αποτελέσει και πάλι το όπλο των «ελεφάντων» για να πάρουν την πρόκριση. Ο Γάλλος κόουτς Πατρίς Μπομέλ πιστώνεται την αγωνιστική αναγέννηση της Ακτής την τελευταία διετία. Στηρίζεται σε άκρως ποιοτικό ρόστερ, όλοι οι παίκτες εκτός από τον τρίτο γκολκίπερ αγωνίζονται εκτός συνόρων. Σημαντική η απουσία του νεαρού επιθετικού Αμάντ Ντιαλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα πέσουν κορμιά στον τελικό πρόκρισης. Πάμε με την έδρα και τη βαριά φανέλα του Καμερούν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

21.00: Καμερούν-Ακτή Ελεφαντοστού 1 (2.35)