Τι δίνουν οι «μπουκ» για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τι δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στη Λαμία, του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και της ΑΕΚ στο Ηράκλειο

Τι δίνουν οι «μπουκ» για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Επικίνδυνες αποστολές πραγματοποιούν οι «ισχυροί» της Super League στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής. Την Κυριακή (19/9), ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Λαμία, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη, ενώ η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Γεντί Κουλέ κόντρα στον ΟΦΗ. Οι αποδόσεις έχουν προσαρμοστεί ανάλογα και με την δυναμική των αντιπάλων και διαφέρουν κατά πολύ οι αποδόσεις των φαβορί.

Ο Ολυμπιακός εκτιμάται πως θα περάσει δίχως πρόβλημα από την Λαμία, με το διπλό να πληρώνει μόλις 1.25, η ισοπαλία ανεβαίνει στο 5.50 και το ενδεχόμενο νίκης της Λαμίας «απογειώνεται» στα όρια του 12.50.

Ο ΠΑΟΚ εκτιμάται πως θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερες δυσκολίες κόντρα στον ποιοτικό Αστέρα στην αποστολή στην Πελοπόννησο και έτσι το δικό του διπλό πληρώνει 2.25. Η ισοπαλία στην Τρίπολη αποδίδει 3.25 και η ενδεχόμενη νίκη των Αρκάδων ανεβαίνει στα 3.35.

Όσο για την ΑΕΚ, παρουσιάζεται ως ισχυρό φαβορί στην αποστολή της στο Ηράκλειο, με το διπλό να πληρώνει γύρω στα 1.70. Η ισοπαλία ανεβαίνει στα 3.70, ενώ το ενδεχόμενο νίκης του ΟΦΗ δεν υποστηρίζεται από τους «μπουκ» καθώς η απόδοση εκτοξεύεται στα όρια του 5.25.