Ο «φρέσκος» Απόλλωνας το ντέρμπι! 

Για τα πλέι άουτ της Κύπρου, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

Ο «φρέσκος» Απόλλωνας το ντέρμπι! 

Η ΑΕΛ Λεμεσού ακροβατεί σε λεπτό σχοινί. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια, στο κύπελλο έχασε μεσοβδόμαδα 4-2 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, βάζοντας μάλιστα τοπ δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ ακολουθεί άμεσα η ρεβάνς. Και ανάμεσα σε αυτά τα παιχνίδια το απόλυτο ντέρμπι της πόλης με τον Απόλλωνα. Που να πρωτοστρέψουν το ενδιαφέρον τους οι κυανοκίτρινοι ; Όλοι οι βασικοί στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Απόλλων δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις τρεις σερί νίκες και γκέλαρε κόντρα στην βαθμολογικά άνετη Ανόρθωση. Παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή, αλλά δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για νέα απώλεια πόντων. Πλεονέκτημα στο ντέρμπι το γεγονός πως η ΑΕΛ είχε και μεσοβδόμαδα ματς κυπέλλου. Οι μπλε διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ εσχάτως δεν τρώει και γκολ. Μόνο ένα τέρμα παθητικό στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Θα πέσουν κορμιά στο «Τσίρειο». Πιο φρέσκος ο Απόλλωνας μπορεί τη μεγάλη νίκη που χρυσοπληρώνει !

ΠΡΟΤΑΣΗ
17.00: ΑΕΛ Λεμεσού-Απόλλων Λεμεσού 2 (2.55)