Κερδίζει ο Απόλλωνας! 

Για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα Κύπρου, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η πρόταση για το στοίχημα της ημέρας 

Κερδίζει ο Απόλλωνας! 

Η ΑΕΚ Λάρνακας κέρδισε τον Ολυμπιακός και ουσιαστικά κλείδωσε την πέμπτη θέση στην κατάταξη που κρατά από την… αρχή του πρωταθλήματος. Ούτε πιο πάνω μπορεί να ανέβει, ούτε να υποχωρήσει προλαβαίνει στο εναπομείναν διάστημα της έξτρα περιόδου. Η ομάδα από την Λάρνακα στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, σε αντιπαράθεση με τις τρεις σερί ήττες στις εξόδους. Οι πρασινοκίτρινοι έχουν δεχθεί γκολ και στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Στον Απόλλωνα ήθελαν πάρα πολύ την νίκη στο απόλυτο ντέρμπι με την ΑΕΛ, έφθασαν πιο κοντά στο να την πάρουν από την αιώνια αντίπαλο, αλλά έμειναν στο μηδέν. Μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για την ομάδα από την Λεμεσό που πασχίζει να κρατηθεί την κούρσα για την διεκδίκηση της ανόδου. Δεν υπάρχει πλέον το παραμικρό περιθώριο για γκέλα, κόντρα στην βαθμολογικά άνετη ΑΕΚ, το διπλό θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ αποτέλεσμα. Πάμε με την ποιότητα και το κίνητρο του Απόλλωνα !

ΠΡΟΤΑΣΗ
18.00: ΑΕΚ Λάρνακας-Απόλλων Λεμεσού 2 (2.10)