Πληρώνει η Λε Μαν !

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, η Βιλφράνς υποδέχεται την Λε Μαν. Πληρώνει εξαιρετικά η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα

Πληρώνει η Λε Μαν !

Η Βιλφράνς είναι μια μεσαίας δυναμικής ομάδα που θέλει απλά την άνετη παραμονή στην Νασιονάλ. Στην κατεύθυνση αυτή δυσκολεύεται μετρώντας μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Αναποτελεσματική στο γήπεδό της, όπου μετρά μόνο έναν πόντο σε τρία παιχνίδια, ενώ δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην δημιουργία και το σκοράρισμα.

Από την άλλη πλευρά, η Λε Μαν είναι ομάδα υψηλού μπάτζετ και στόχων. Ξεκίνησε με αρνητικό πρόσημο την περίοδο, καθώς δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε ένα από τα έξι πρώτα ματς στη σεζόν. Κατάφερε να σπάσει το ρόδι στην έβδομη αγωνιστική κερδίζοντας 1-0 με πολύ άγχος την Μπουρζ αν και είχε τις τετραπλάσιες ευκαιρίες από τον αντίπαλό της. Ίσως αυτό να είναι το αποτέλεσμα που θα λύσει μια και καλή τα πόδια των παικτών. Εκτός έδρας μετρά τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμες αποστολές. Τουλάχιστον σε δύο εξ’ αυτών θα μπορούσε να κερδίσει. Μπορεί σήμερα να πανηγυρίσει το πρώτο διπλό σε εξαιρετική απόδοση !

ΠΡΟΤΑΣΗ
21.00: Βιλφράνς-Λε Μαν 2 (3.25)