Σκοράρει η Φρεντερίτσια !

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στη Δανία, η Χβιντόβρε υποδέχεται την Φρεντερίτσια. Η πρόταση της ημέρας για το στοίχημα..

Σκοράρει η Φρεντερίτσια !

Η Χβιντόβρε είναι μια ομάδα χαμηλού μπάτζετ και στόχο απλά να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Για να τα καταφέρει βέβαια θα πρέπει να ανεβάσει απόδοση και να βρει λύσεις στα αγωνιστικά αδιέξοδα που την χαρακτηρίζουν στο ξεκίνημα της περιόδου. Μόνο ήττες στο παθητικό τους μετρούν οι ερυθρόλευκοι που έχουν δεχθεί τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα. Κάπως πιο ανταγωνιστική ήταν στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στην Χόμπρο.

Η Φρεντερίτσια είναι ομάδα με υψηλό μπάτζετ και ανάλογους στόχους στη φετινή περίοδο. Το ξεκίνημα είναι ενθαρρυντικό, καθώς αξιοποιώντας τον παράγοντα έδρα, μετρά τρεις νίκες στο ενεργητικό της. Από την άλλη πλευρά την μοναδική έξοδο στη σεζόν έχει χάσει στο Χόμπρο. Τώρα, κόντρα σε προβληματικό αντίπαλο θα επιδιώξει να κάνει σεφτέ και στις αποστολές. Τρία στα τέσσερα παιχνίδια για λογαριασμό των ερυθρόλευκων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Αυτή θα είναι η επιλογή μας και στο σημερινό παιχνίδι !

ΠΡΟΤΑΣΗ
20.00: Χβιντόβρε-Φρεντερίτσια Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.00)