Πληρώνει η Γκράτσερ!

Για την δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας, η Λάφνιτζ υποδέχεται την Γκράτσερ. Η πρότασή μας για το στοίχημα.αφορά στη στήριξη των φιλοξενούμενων σε υψηλές αποδόσεις. 

Πληρώνει η Γκράτσερ!

Η Λάφνιτζ ξεκίνησε την σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμες εκτός έδρας αποστολές. Δείγμα πως θέλει να κάνει την υπέρβαση και να ξεκολλήσει από την μετριότητα προηγούμενων ετών, Στο γήπεδό της έχει παραχωρήσει μια ισοπαλία, τώρα θέλει να κάνει και εκεί σεφτέ στα τρίποντα. Τα «καναρίνια» δημιουργούν φάσεις, έχουν το εύκολο γκολ, η προσοχή τους επικεντρώνεται στην καλή αμυντική λειτουργία που θα τους δώσει έξτρα πόντους.

Ανάλογη είναι στο ξεκίνημα της περιόδου και η αγωνιστική συμπεριφορά της Γκράτσερ. Εκτός έδρας έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Αούστρια που της έριξε τέσσερα γκολ, αλλά στο γήπεδό της έχασε δύο ματς δίχως καν να σκοράρει. Υπό αυτήν την οπτική, ίσως είναι καλύτερα για την ομάδα από το Γκρατς που βρίσκεται εκ νέου σε αποστολή. Οι κόκκινοι έχουν την βαριά φανέλα από το παρελθόν, έχουν και το ρόστερ για να υποστηρίξουν ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα. Το διπλό πληρώνει χρυσάφι. Για τους πιο συντηρητικούς διπλή ευκαιρία Χ2 !

ΠΡΟΤΑΣΗ
19.30: Λάφνιτζ-Γκράτσερ 2 (3.50) ή Χ2 (1.85)