Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ

Οι 21 παίκτες τους οποίους δήλωσε ο Μαρτίνς στην ΟΥΕΦΑ. Γιατί προτιμήθηκε ο Λοβέρα από τον Σουντανί.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ

Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΡΟ

Οι 21 παίκτες τους οποίους δήλωσε ο ΜΑΡΤΙΝΣ στην ΟΥΕΦΑ - Γιατί προτιμήθηκε ο ΛΟΒΕΡΑ από τον ΣΟΥΝΤΑΝΙ - Γιατί μπήκαν και οι τρεις νεοφερμένοι ξένοι και ο λόγος που έμεινε έξω ο ΚΟΥΤΡΗΣ - Το αβαντάζ των παικτών σε διάφορες θέσεις και οι... «αρκετοί» δύο στράικερ - Ο ρόλος των… ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, ΤΣΙΜΙΚΑ - Τι άλλαξε με τη λίστα Β’ - Ποιοι οι πρωτάρηδες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΝΤΑΝΙΕΛ!

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: «Με έχει υποδεχθεί πολύ καλά ο Ρονάλντο στην Εθνική, μιλάμε συνεχώς, με βοηθάει να προσαρμοστώ - Μπορώ να δώσω φαντασία σε αυτήν την ομάδα»!

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

Οι πρώτες εντυπώσεις από ΜΠΕΝΖΙΑ, ΓΚΑΣΠΑΡ, ΛΟΒΕΡΑ - Τι δείχνουν στις προπονήσεις και τι περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς να προσθέσουν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού - Φιλικό σήμερα με την Κ19, για να τσεκάρει και τους τρεις.

ΕΓΚΩΜΙΑ ΑΓΓΛΩΝ

Στο φαληρικό γήπεδο βρέθηκαν στελέχη της Τότεναμ και είχαν συνεργασία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού - Τα καλύτερα έλεγαν για το «σπίτι» των Πειραιωτών - 1.600 εισιτήρια θα πάρουν οι Λονδρέζοι.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΕ ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ

Δεν έχει χάσει ματς ο Βραζιλιάνος στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Μαρτίνς τον «φρεσκάρει» ενόψει του «καυτού» φθινοπώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Και επίσημα δανεικός στην Αζαξιό ο Φοντέ Καμαρά - Σε φόρουμ της ΟΥΕΦΑ σήμερα ο Νίκος Γαβαλάς - Μεγάλο ενδιαφέρον από ξένα δίκτυα για συνεντεύξεις και αφιερώματα στον Ολυμπιακό.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Με την πλάτη στον τοίχο, η εθνική ομάδα είναι… υποχρεωμένη σήμερα (15.00, ΕΡΤ Σπορτς) να κερδίσει τη Νέα Ζηλανδία για να συνεχίσει στους «16» - ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΟΣ: «Τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει την κατάσταση, προχωράμε ενωμένοι» - ΣΛΟΥΚΑΣ: Ξέρουμε τι κάναμε λάθος...

ΕΠΙΔΕΙΞΗ δύναμης από τη Σερβία (92-77 την Ιταλία), η Βενεζουέλα άφησε εκτός «16» την οικοδέσποινα Κίνα, η Αργεντινή 69-61 τη Ρωσία - Όμιλος-φωτιά στη β’ φάση, με Ισπανία, Πουέρτο Ρίκο, Σερβία, Ιταλία.

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΤΕΛΙΚΟΣ»!

Η εθνική ομάδα των ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα (21.45, CS2, Open) τη Φινλανδία σε ματς ζωής και… θανάτου για τα προκριματικά του Γιούρο 2020 - ΦΑΝ’Τ ΣΙΠ: «Οι παίκτες μας να παίξουν για τη χώρα τους και το εθνόσημο» - ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: «Χρειαζόμαστε πολύ αυτό το παιχνίδι».

Γράφει ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΓΙΟΥΡΟ 2020

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ

Ξεκινούν πάλι σήμερα οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος - Από το αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν Αρμενία – Ιταλία, Βοσνία – Λιχτενστάιν στον όμιλο (10ος) της Εθνικής μας - Ντέρμπι Ρουμανία – Ισπανία και Έιρε – Ελβετία.

ΧΟΥΑΝ ΡΟΤΣΑ

«Μεγάλο επίτευγμα η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους»!

«Αυτός έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο» λέει στο «ΦΩΣ» ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», που δεν μασάει τα λόγια του για τον κατήφορο του Παναθηναϊκού: «Μίκρυνε πολύ ο σύλλογος».

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΟΝΙΑΡΗΣ

Ο διεθνής γκαρντ μπήκε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επί ιταλικού εδάφους και θα παίξει στο αυριανό ματς κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ματσάρα με το… καλημέρα ανάμεσα στο Αιγάλεω και την Καλαμάτα - Το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται στις 29 Μαρτίου.