ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΣ!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του.

ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΣ!

ΑΡΜΑΤΩΜΕΝΟΣ!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του, αρματώθηκε και είναι πανέτοιμος και για την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ - Και επίσημα ο ΜΠΕΝΖΙΑ, που πίεζε τους μάνατζέρ του να τελειώσουν τη συμφωνία - Σε ποια θέση τον υπολογίζει ο ΜΑΡΤΙΝΣ - Ανακοινώνει σήμερα και τον ΓΚΑΣΠΑΡ, που ήρθε χθες στην Ελλάδα - Τον ήθελε πολύ ο προπονητής, τι γίνεται στα άκρα της άμυνας - Επίσημο και του ΛΟΒΕΡΑ, που έχει υπογράψει για 4 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μάχη των 30 παικτών στο ρόστερ - Ποιοι είναι… μετέωροι να αποχωρήσουν - «Σκοτωμός» για τη λίστα στην ΟΥΕΦΑ - Ο Κάναντι θέλει ΜΠΡΟΥΝΟ στη Νυρεμβέργη.

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!

Την ομάδα της πρόκρισης διατηρεί σήμερα στη Λάρισα (19.15, NS 2) ο Μαρτίνς, που ζήτησε προσοχή στο κακό τερέν και στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων - Μοναδική αλλαγή ο ΣIΣΕ αντί του τραυματία Σεμέδο - Ετοιμοπόλεμος ο ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ!

Πριν από 10 χρόνια είχε νικήσει την... ΑΕΛ εκτός έδρας, μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ: Σήμερα το πρώτο τσεκάρισμα της Τότεναμ στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ - Χαμόγελα για το πάρτι του Δημήτρη Μάνου επί του Παναθηναϊκού!

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΕΞΑΕΤΙΑΣ!

Οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν στο μπάσκετ τον 17χρονο γκαρντ, ο οποίος διέπρεψε με την Εθνική Εφήβων και θα ενισχύσει την ομάδα της Α2.

ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Με τρεις… μπαλοθιές ο ΟΦΗ έστησε πάρτι και ισοπέδωσε με 1-3 τον άθλιο Παναθηναϊκό - Τρομερή εμφάνιση ο ΜΑΝΟΣ, που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του «τριφυλλιού» με δύο γκολ (33’, 49’) και μία ασίστ στον Τσιλιανίδη για το 0-3 (58’) - Μείωσε με πέναλτι ο Μακέντα (85’) - Πολλή δουλειά το VAR στο Στάδιο - Αποβλήθηκε στο φινάλε ο Κουρμπέλης και χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

«ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ»

Τσουνάμι αποδοκιμασιών για διοίκηση, παίκτες και προπονητή από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» - Άγριο «κράξιμο» σε Αλαφούζο και Βαρδινογιάννη!

Γράφει ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤOY ΜΕΤΑΞΙΟΥ…

Η εθνική ομάδα έχει πρεμιέρα σήμερα (15.00, ΕΡΤ Σπορτς) στο Μουντομπάσκετ της Κίνας με αντίπαλο το Μαυροβούνιο - Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές, οι προσδοκίες μεγάλες και οι διεθνείς θέλουν να μπουν με το… δεξί στη διοργάνωση.

ΑΓΡΙΕΜΕΝΑ ΦΑΒΟΡΙ

Φουριόζες στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Σερβία, Ιταλία, Αργεντινή και Ισπανία - Δυσκολίες για Ρωσία, Π. Ρίκο, εύκολα η οικοδέσποινα Κίνα

Γράφουν ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ

ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Η ΞΑΝΘΗ

Οι Θρακιώτες, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ στην πρεμιέρα, κέρδισαν και στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό με 2-1 με ανατροπή και γκολ των Εντουάρντο (72’) και Στούρτζεον (77’) - Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Μπαΐροβιτς.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΒΟΛΟΣ!

Με πέναλτι του Γέντρισεκ στο 56’ ο νεοφώτιστος ΝΠΣ νίκησε και τον Άρη (1-0) και καμαρώνει με το απόλυτο των δύο νικών! - Δοκάρι με τον Ντιγκινί είχαν οι «κίτρινοι» - Παραιτήθηκε ο ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Δεύτερη δόση σήμερα της 2ης αγωνιστικής, με ΑΕΚ και Ατρόμητο να δοκιμάζονται εκτός έδρας και τον ΠΑΟΚ ξανά γηπεδούχο - ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (19.00, PAOK TV), Λαμία – Ατρόμητος (20.00, ΕΡΤ Σπορτς), Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ (21.30, NS1).

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του EHF Καπ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που νίκησε στο «Μ. Μερκούρη» την Μπόρατς με 30-21, στον α’ προκριματικό της διοργάνωσης.

«ΤΟΥΡΜΠΟ» Η ΜΠΑΓΕΡΝ (6-1)

Οι Βαυαροί πήραν παραμάζωμα τη Μάιντζ, που προηγήθηκε, αλλά ακολούθησε «καταιγίδα» που την έπνιξε - Τα γκολ για την ομάδα του Νίκο Κόβατς πέτυχαν οι Παβάρ (36’), Αλάμπα (45’), Πέρισιτς (54’), Κομάν (64’), Λεβαντόφσκι (78’), Ντέιβις (80’).

«ΧΑΡΑΚΙΡΙ» Η ΝΑΠΟΛΙ

Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν 4-3 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο με απίθανο αυτογκόλ του Κουλιμπαλί στο 92’, σε ένα φανταστικό ματς, όπου βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 και ισοφάρισαν προσωρινά σε 3-3! - Γκολ στο ντέρμπι και ο ΜΑΝΩΛΑΣ.