ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Έντεκα ποδοσφαιριστές για εξτρέμ και φορ έχει ο Μαρτίνς, που θέλει ρόστερ 25 παικτών.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Έντεκα ποδοσφαιριστές για εξτρέμ και φορ έχει ο Μαρτίνς, που θέλει ρόστερ 25 παικτών - Ποιοι κερδίζουν έδαφος στη μεγάλη… μάχη για μία θέση στον Ολυμπιακό - Τα… κοψίματα που ετοιμάζει ο κόουτς και ο Ραντζέλοβιτς που του βάζει δύσκολα.

ΤΟ… ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου και έκανε έναν μίνι απολογισμό όσων έγιναν στην Πολωνία - «Σημαντικό ότι έμειναν οι ίδιοι παίκτες» - «Θα είμαστε καλύτεροι από πέρσι».

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Στο Στανς από χθες το βράδυ ο Ολυμπιακός για τις τελικές δοκιμές ενόψει Τσεχίας - Είχε καύσωνα χθες, αλλά αναμένονται καταιγίδες από σήμερα.

«ΖΕΣΤΟΣ» Ο ΜΠΕΝΑΣΕΡ

Επιμένει η Μονακό ότι όποιος τον πάρει δανεικό, θα πρέπει να καλύψει το μεγάλο συμβόλαιό του - Ποιο το «κλειδί» στην υπόθεση του Μαροκινού χαφ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Για 2+1 χρόνια είναι τελικά το συμβόλαιό του - Ξεκινάει δουλειά σήμερα στην Αυστρία με στόχο να είναι έτοιμος με Πλζεν.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ

Ανίκητες Ελληνίδες!

Η Εθνική μπάσκετ κωφών γυναικών πήρε το χρυσό στο Παγκόσμιο της Πολωνίας, επικρατώντας στον τελικό 51-42 της Λιθουανίας.

Η «ντριμ τιμ» της Αθηνάς Ζέρβα είχε βγει πρώτη και στις δύο προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις, στους Ολυμπιακούς και το Πανευρωπαϊκό.

Ο… ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Μπράντον Πολ - Ο διακαής πόθος του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα καλύψει τον ρόλο στις θέσεις «2-3» στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ - Ένας παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα και μεγάλη ικανότητα στο σουτ, ο οποίος θα τονώσει το αθλητικό στοιχείο στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Επιστρέφει στην κανονικότητα

Έπειτα από μια περίοδο που στο λιμάνι δεν κουνιόταν φύλλο, ο Ολυμπιακός έβαλε μπροστά τις… μηχανές και ήδη έχει ανακοινώσει τρεις παίκτες - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΨΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αυτό το Κόπα Αμέρικα, ποιος θα το πάρει;

Βραζιλία και Περού, με ξεκάθαρους τους ρόλους του φαβορί και του αουτσάιντερ, αγωνίζονται στο τερέν του «Μαρακανά», στην 46η «έκδοση» του αρχαιότερου διεθνούς ποδοσφαιρικού θεσμού!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ