Ο Τζόκοβιτς καλεί τους «κορυφαίους» αθλητές να ενισχύσουν τους «αδύναμους»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κάλεσε τον κόσμο του τένις να συνεισφέρει στους συναθλητές που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.

Ο Τζόκοβιτς καλεί τους «κορυφαίους» αθλητές να ενισχύσουν τους «αδύναμους»

Η σεζόν διακόπηκε τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας COVID-19 και οι αγώνες δεν πρόκειται να ξεκινήσουν μέχρι τα μέσα Ιουλίου, στερώντας τους παίκτες που δεν είναι υψηλά στο ράκινγκ λιστ και εξαρτώνται αποκλειστικά από τα κέρδη των τουρνουά, από την ευκαιρία να κερδίσουν τα προς το ζην.

Γραμματικοπούλου: «Είμαι ήδη χρεωμένη... »

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Παικτών του ΑΤΡ Τζόκοβιτς είχε προηγουμένως προτείνει πριν λίγες ημέρες ένα μοντέλο ενίσχυσης αυτών των παικτών από τους «κορυφαίους» παίκτες της κατάταξης να δωρίσουν χρήματα μετά από συζητήσεις με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Νάδαλ.

Κύργιος: «Ντροπή να μιλάνε για παιχνίδια χωρίς θεατές, μιλάνε μόνο για κέρδη»

«Έχω πραγματικά το προνόμιο να μπορώ να χρησιμοποιήσω την κατάστασή μου ως κορυφαίος παίκτης που μπορεί, σε αυτήν την εποχή, να αυξήσει την ευαισθητοποίηση των παικτών που αγωνίζονται», δήλωσε ο Σέρβος κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας στο Instagram με τον Ιταλό Fabio Fognini και πρόσθεσε

"Κέρδισα προσωπικά αρκετά χρήματα για να ζήσω για πολλά ακόμη χρόνια χωρίς να παίζω τένις."

Τι είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

«Οι παίκτες μεμονωμένα μπορούν να βοηθήσουν όσο θέλουν. Είναι δύσκολο να πιέσεις τους παίκτες να δώσουν χρήματα, ανεξάρτητα από την κατάταξή τους. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν διαφορές στις απόψεις. Γι 'αυτό, καλώ όλους όσους αρέσουν το τένις, που θέλουν το τένις να επιβιώσει ως άθλημα (να δωρίσει).»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ