Γραμματικοπούλου: «Είμαι ήδη χρεωμένη... »

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μίλησε στην Guardian για τα προβλήματα που φέρνει η ακύρωση των τουρνουά εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού

Γραμματικοπούλου: «Είμαι ήδη χρεωμένη... »

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μίλησε για τα προβλήματα που έφερε η ακύρωση των τουρνουά της ATP και της WTA στους παίκτες και παίκτριες που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία.

Η Ελληνίδα τενίστρια σε δηλώσεις της στην Guardian τόνισε ότι είναι ήδη χρεωμένη και πολύ δύσκολα θα τα καταφέρει εάν δεν υπάρξει στήριξη από την WTA.

Η ίδια μάλιστα έχει γυρίσει στην Αξιούπολη από όπου και κατάγεται, μιας και πλέον όπως δήλωσε η ίδια αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα

Η δήλωση της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου:

«Γνωρίζω πολλούς παίκτες που σηκώνονται το πρωί και σκέφτονται να σταματήσουν. Είμαι ήδη χρεωμένη και δε νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Όταν ήμουν στο Νο 400 της παγκόσμιας κατάταξης, πριν από 4 χρόνια, κέρδισα 1.000 ευρώ και έπειτα ταξίδεψα με αυτά τα χρήματα για να πάω σε ένα άλλο τουρνουά, χωρίς να σκεφτώ να επιστρέψω στο σπίτι μου.

Αυτός ήταν ο κύκλος μου, έτσι καταφέρνεις να βγεις απ’ αυτά τα μικρά τουρνουά. Τώρα πολλοί δεν θα έχουν τίποτα και δε θα μπορούν να πάνε καν στα τουρνουά αυτά», ανέφερε η Βαλεντίνη, η οποία βρίσκεται στο Νο 262 στην παγκόσμια κατάταξη.