Τι είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

Ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Διαβάστε τι απάντησε ο Σέρβος.

Τι είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού

Ο σπουδαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς ρωτήθηκε σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και έδωσε απάντηση που είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί.

Ο Τζόκοβιτς ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την αντιμετώπιση του ιού. Μάλιστα το νούμερο ένα στον κόσμο, επεσήμανε πως είναι προσωπικό ζήτημα και κανένας δεν μπορεί να τον κρίνει για τη στάση του και το πως αντιμετωπίζει το θέμα με τον εμβολιασμό.

«Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να ταξιδέψω. Αλλά αν γίνει υποχρεωτικό, τι θα συμβεί; Θα πρέπει να αποφασίσω.

Έχω τις δικές μου σκέψεις για το θέμα κι αν αυτές οι σκέψεις αλλάξουν κάποια στιγμή, δεν το γνωρίζω. Υποθετικά, αν η σεζόν συνεχιστεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο, καταλαβαίνω πως ένα εμβόλιο θα κριθεί απαραίτητο για την αποφυγή μίας αυστηρής καραντίνας, αν και δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν» τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς.

Να σημειώσουμε πως ο Νόβακ Τζόκοβιτς πρόσφατα προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση ανθρωπιάς. Ύστερα από τις πολύτιμες δωρεές σε νοσοκομεία της Σερβίας και της Ισπανίας βοήθησε και την Ιταλία, κάνοντας μια νέα γενναιόδωρη προσφορά σε νοσοκομείο του Μπέργκαμο που πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού.

«Αγαπητή Ιταλία, ακόμα και αν βρίσκεσαι σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, ξέρω πως δεν είσαι μόνη σε αυτό. Σε υποστηρίζουμε, στέλνουμε την αγάπη μας, τις προσευχές μας και ελπίζουμε να μείνεις δυνατή για να ξεπεράσεις αυτές τις δύσκολες μέρες. Μείνε δυνατή, θαρραλέα, αισιόδοξη, υγιής και ενωμένη. Όλα θα πάνε καλά», έγραψε σε μήνυμά του ο Τζόκοβιτς.