Κύργιος: «Ντροπή να μιλάνε για παιχνίδια χωρίς θεατές, μιλάνε μόνο για κέρδη»

Ο Νικ Κύργιος προχώρησε σε μια δήλωση σχετικά με με όσα είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας, Κρεγκ Τιλί ότι το Australian Open 2021 θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο

Κύργιος: «Ντροπή να μιλάνε για παιχνίδια χωρίς θεατές, μιλάνε μόνο για κέρδη»

Ο Νικ Κύργιος έχει αποδείξει πως δεν ακολουθεί στη ζωή του και στο τένις τις νόρμες της καλής συμπεριφοράς. Λέει αυτό που σκέφτεται και το έχει πληρώσει, αρκετές φορές δικαιολογημένα.

Ο Αυστραλός πρωταθλητής, με ελληνική καταγωγή, εξέφρασε την ανησυχία του για το χρόνο επιστροφής στα μεγάλα τουρνουά, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί σε εκείνους που προτείνουν Grand Slam χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες, λόγω της πανδημίας:

Ο Κύργιος έκανε τατουάζ τον Λεμπρόν Τζέιμς και παραδέχεται τον Ναδάλ! (pics)


«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παίξω σε Grand Slam χωρίς φιλάθλους. 100% δεν θα είμαι παρών σε κάτι τέτοιο. Είναι ντροπή να μιλάνε για παιχνίδια χωρίς θεατές. Μιλάνε μόνο για κέρδη από τηλεοπτικά. Αυτό λένε».

Ναδάλ: «Δεν βλέπω να γίνεται κάποιο τουρνουά στο άμεσο μέλλον»

Δήλωσε ο ιδιόρρυθμος Κύργιος, απαντώντας εμμέσως στον διευθύνοντα σύμβουλο της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας, Κρεγκ Τιλί, ο οποίος δήλωσε πως είναι πιθανό το Australian Open 2021 να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.