Η ημέρα που γνωρίστηκαν Τσιτσιπάς και Τιμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Ντόμινικ Τιμ είχαν συναντηθεί για πρώτη φορά πριν τρία χρόνια και απόψε «διασταυρώνουν» τα ξίφη τους για τον τίτλο του ATP Finals. 

Η ημέρα που γνωρίστηκαν Τσιτσιπάς και Τιμ

Πριν τρία χρόνια στην O2 Arena ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την πρώτη «γνωριμία» με τον Ντόμινικ Τιμ, τότε που ο Αυστριακός προετοιμαζόταν για να λάβει μέρος στο πρώτο του ATP Finals, την ίδια ώρα που ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν Νο. 1 στα juniors και είχε προσκληθεί από τα ATP.

Τσιτσιπάς - Φέντερερ 2-0: Τον διέλυσε! (vid)

Απόψε στις 20:00 στο ίδιο γήπεδο οι δύο σπουδαίοι αθλητές συναντώνται με φόντο τον τίτλο του θεσμού.

Τσιτσιπάς - Τιμ: Στον τελικό των τελικών με τον κακό του δαίμονα!

Μετά την πρόκριση του εις βάρος του Ζβέρεφ, ο Τιμ δήλωσε για τον Τσιτσιπά: «Εδώ τον συνάντησα για πρώτη φορά, το 2016, σαν hitting partner. Φυσικά, είχα δει ότι έπαιζε εκπληκτικά, αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί ήμουν συγκεντρωμένος σε άλλα πράγματα. Μετά ήρθε στο tour, παίξαμε το πρώτο μας παιχνίδι πέρσι στη Ντόχα και ένιωσα αμέσως τις απίστευτες δυνατότητές του. Τερμάτισε πέρσι στο Νο. 14 ή στο Νο. 15 και όλοι πια μπορούσαμε να δούμε που πηγαίνει, ότι είναι ένας παίκτης κορυφαίας κλάσης. Το αξίζει. Είναι καλός άνθρωπος, πολύ καλός παίκτης και με ελκυστικό στυλ παιχνιδιού».