Τσιτσιπάς - Φέντερερ 2-0: Τον διέλυσε! (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Ρότζερ Φέντερερ με 2-0 σετ (6-3, 6-4) και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals. 

Τσιτσιπάς - Φέντερερ 2-0: Τον διέλυσε! (vid)

Στον τελικό του ATP Finals για πρώτη φορά στην καριέρα του προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που επικράτησε στον ημιτελικό του Ρότζερ Φέντερερ με 6-3, 6-4.

Τσιτσιπάς: «Από τα καλύτερα ματς της καριέρας μου - Είδωλο μου ο Φέντερερ»

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε την πιο ώριμη εμφάνιση του στη διοργάνωση και απέκλεισε μετά από μία ώρα και 36 λεπτά τον Ελβετό.

Τσιτσιπάς - Φέντερερ 2-0: Έτσι «σκότωσε» τον Ελβετό (vid)

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 2-0 ενώ στη συνέχεια βρέθηκε μπροστά με 3-0 και 4-1. O Φέντερερ μείωσε σε 4-2 αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής έσβησε το τριπλό μπρέικ πόιντ του αντιπάλου του και προηγήθηκε με 5-2.

Στο ένατο γκέιμ και μετά από μία δυνατή μάχη ο Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει το σετ. Στο δεύτερο σετ ο Φέντερερ ήταν πιο συγκεντρωμένος, ωστόσο ο Στέφανος προηγήθηκε με 2-1.

Τσιτσιπάς - Φέντερερ 2-0: Οι καλύτερες στιγμές του πρώτου σετ (vid)

Ο Ελβετός ύστερα από ένα συγκλονιστικό τέταρτο γκέιμ ισοφάρισε σε 2-2. Ο Τσιτσιπάς όμως με όπλο το σερβίς του κατάφερε να βρεθεί μπροστά με 5-4 και στη συνέχεια να κατακτήσει τη νίκη.

Πλέον ο Έλληνας πρωταθλητής περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στον τελικό της Κυριακής (17/11), με τους Τιμ και Ζβέρεφ να αγωνίζονται στις 22:00.