Τσιτσιπάς: «Κάθε ματς μετράει, έχουμε εξαιρετική ομάδα» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τη νίκη επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στο πλαίσιο του United Cup.

Τσιτσιπάς: «Κάθε ματς μετράει, έχουμε εξαιρετική ομάδα» (vid)

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Στέφανου Τσιτσιπά στο United Cup που διεξάγεται στην Αυστραλία. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε με ανατροπή του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και πλέον η «γαλανόλευκη» έκανε το 2-0 κόντρα στη Βουλγαρία.

Μετά τον αγώνα ο Τσιτσιπάς είπε: «Ευτυχώς που έκλεισε η οροφή, η ποιότητα του τένις ήταν υψηλή στη συνέχεια. Προσπάθησα να μείνω στο ματς, να παλέψω. Ήξερα ότι δεν θα ήταν εύκολο, ο Γκριγκόρ πάει πολύ καλά τα δύο τελευταία χρόνια. Μπορεί να μην είναι στο καλύτερό του ranking, όμως το έχει ακόμα και μπορεί να ανταγωνιστεί τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Χαίρομαι που βρήκα αυτό το μικρό κενό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να κάνω κάτι στο τάι μπρέικ».

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Κάθε ματς μετράει, το ξέρουμε. Είμαστε εδώ να παλέψουμε και να το απολαύσουμε. Έχουμε εξαιρετική ομάδα, η σύνδεσή μας είναι η καλύτερη. Είμαι χαρούμενος μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί τους, είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε το United Cup, είμαι σίγουρος ότι θα το δούμε για πολλά χρόνια και είμαι χαρούμενος που το άνοιξα με την εμφάνισή μου».

Για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ που νίκησε νωρίτερα σχολίασε: «Πάλεψε σκληρά, είμαι περήφανος για εκείνη. Δίνει το πνεύμα της στην ομάδα και μου αρέσει που ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές διατηρεί την πίστη της. Είναι μαχήτρια και είναι σημαντικό που έχουμε τέτοια άτομα στην ομάδα».