United Cup: Η Παπαμιχαήλ έκανε το 1-0 για την Ελλάδα

H Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησε της Ιζαμπέλα Σινίκοβα με 3-6, 6-4, 6-1 και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα εις βάρος της Βουλγαρίας στο United Cup.

United Cup: Η Παπαμιχαήλ έκανε το 1-0 για την Ελλάδα

Οι υποχρεώσεις της Ελλάδας ξεκίνησαν στο United Cup, με την αναμέτρηση της Δέσποινας Παπαμιχαήλ κόντρα στην Ιζαμπέλα Σινίκοβα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και έχασε το πρώτο σετ με 6-3, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή της. Από την άλλη η τενίστρια από τη Βουλγαρία αντιμετώπισε μερικές ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μη συνεχίσει σε υψηλό τέμπο.

Στο δεύτερο σετ η Σινίκοβα έκανε το μπρέικ, αλλά η αντίδραση της Παπαμιχαήλ ήταν άμεση. Πήρε πέντε γκέιμ στη σειρά και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 1-1.

Στο τρίτο σετ τα προβλήματα της Σινίκοβα συνεχίστηκαν και παρά την ιατρική βοήθεια που πήρε, τελικά δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο παιχνίδι. Έτσι η Παπαμιχάηλ πήρε τη νίκη κάνοντας το 1-0 στη σειρά της «γαλανόλευκης» με τη Βουλγαρία.

Πλέον τη σκυτάλη παίρνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Εάν ο Έλληνας πρωταθλητής νικήσει, τότε η χώρα μας θα απέχει μία νίκη μακριά από την επικράτηση επί της Βουλγαρίας.