Τένις: Με κορονοϊό και η Μπέντσιτς (pic)

Ο κορονοϊός... χτύπησε την πόρτα και της Μπελίντα Μπέντσιτς, καθώς η Ελβετίδα τενίστρια ανακοίνωσε η ίδια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι βρέθηκε θετική στον ιό, έχοντας μπει ήδη σε απομόνωση.

Τένις: Με κορονοϊό και η Μπέντσιτς (pic)

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα του παγκοσμίου τένις μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Αυτή τη φορά πρόκειται για γυναίκα και ο λόγος γίνεται για την Μπελίντα Μπέντσιτς, η οποία ανακοίνωσε σήμερα (21/12) ότι βρέθηκε θετική στον ιό της πανδημίας.

Μάλιστα η 24χρονη Ελβετίδα πρωταθλήτρια και «χρυσή» Ολυμπιονίκης διευκρίνισε ότι κόλλησε τον Covid-19 μετά το ταξίδι της στο Άμπου Ντάμπι, προσθέτοντας ότι έχει «σοβαρά συμπτώματα».

Να σημειωθεί ότι η Μπέντσιτς -που έχει εμβολιαστεί ενάντια στον κορονοϊό- και ο Ναδάλ είχαν ταξιδέψει στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για να συμμετάσχουν σε ένα τουρνουά επίδειξης προ ημερών.

«Δυστυχώς, μολονότι είμαι πλήρως εμβολιασμένη, πρόσφατα βρέθηκα θετική στον Covid-19», ξεκίνησε τη σχετική αναφορά της η Μπέντσιτς στο twitter και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε απομόνωση και λαμβάνω όλα τα προληπτικά μέτρα για να το ξεπεράσω όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς έχω αρκετά σοβαρά συμπτώματα (πυρετός, πόνοι, ρίγη). Ενώ η χρονική στιγμή δεν είναι ιδανική -καθώς ήμουν στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας μου για το Αυστραλιανό Όπεν-, θα πάω στην Αυστραλία μόλις μου επιτραπεί και αφού περάσει η περίοδος απομόνωσης».

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα της Μπελίντα Μπέντσιτς: