Roland Garros: Πρεμιέρα την Κυριακή 30 Μαΐου για τον Τσιτσιπά

Την Κυριακή (30/5) θα κάνει ντεμπούτο στο φετινό Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζοντας τον Γάλλο Ζερεμί Σαρντί.

Roland Garros: Πρεμιέρα την Κυριακή 30 Μαΐου για τον Τσιτσιπά

Στη μάχη του φετινού Roland Garros μπαίνει την προσεχή Κυριακή, 30 Μαΐου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζοντας στο ματς του 1ου γύρου τον Ζερεμί Σαρντί από τη Γαλλία.

O 34χρονος Γάλλος βρίσκεται επί του παρόντος στο Νο58 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, με την καλύτερη θέση της καριέρας του να έρχεται τον Ιανουάριο του 2013, όταν και είχε βρεθεί στο Νο26.

Καλύτερη επίδοσή του σε τουρνουά Grand Slam ήταν οι προημιτελικοί το 2013 στο Australian Open, ενώ στο Roland Garros έχει φτάσει δύο φορές μέχρι τον 4ο γύρο (φάση των «16»), το 2008 και το 2015.

Μέχρι στιγμής η ώρα έναρξης του αγώνα ανάμεσα σε Τσιτσιπά και Σαρντί δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ την ίδια μέρα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό γαλλικό Όπεν οι Ντόμινικ Τιμ, Σάσα Ζβέρεφ.

Η δε Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο φετινό Roland Garros τη Δευτέρα (31/5) ή την Τρίτη (1/6) με αντίπαλο μία qualifier.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σάκκαρη: Προπονήθηκε με την κάτοχο του Roland Garros, Ίγκα Σβίατεκ

Roland Garros: Η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Θανάσης Κοκκινάκης: Εκτός Roland Garros