Θανάσης Κοκκινάκης: Εκτός Roland Garros

Ο Θανάσης Κοκκινάκης έμεινε εκτός Roland Garros. Αποκλείστηκε από τον πρώτο προκριματικό γύρο. Έχει να παίξει στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros από το 2017.

Θανάσης Κοκκινάκης: Εκτός Roland Garros

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να κατέκτησε Challenger τίτλο στο χώμα για πρώτη φορά από το 2015, αλλά ο Θανάσης Κοκκινάκης έμεινε εκτός από τον 1ο προκριματικό γύρο του Roland Garros.

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός, Θανάσης Κοκκινάκης, έμεινε εκτός Γαλλικού Όπεν γνωρίζοντας την Τρίτη (25/5), την ήττα στα δυο σετ από το Νο9 του προκριματικού ταμπλό και Νο118 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ο Αμερικανός επικράτησε με 6-4, 6-4 και πήρε το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο, όπου θα συναντήσει τον νικητή της αναμέτρησης του Ρόμπιν Χάασε με τον Ρέντσο Ολίβο. Ο αγώνας κράτησε μία ώρα και 26 λεπτά.

Να σημειώσουμε πως ο Θανάσης Κοκκινάκης, Νο180 τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει να παίξει στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros από το 2017, όταν και είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο από τον Κέι Νισικόρι. Τέσσερα χρόνια λοιπόν εκτός Roland Garros για τον 25χρονο Ελληνοαυστραλό.

Το 2015 στο Roland Garros κέρδισε κατά σειρά τους Νικολόζ Μπασιλασβίλι και Μπερνάρντ Τόμικ, πριν αποκλειστεί στη φάση των "32" από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.