Roland Garros: Η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν σε ποια μεριά του ταμπλό θα αγωνιστούν. 

Roland Garros: Η κλήρωση του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη

Η καρδιά του παγκόσμιου τένις χτυπά στη Γαλλία, εκεί όπου θα ξεκινήσουν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό στο Roland Garros. Η κλήρωση της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο μία τενίστρια από τα προκριματικά, τα οποία ολοκληρώνονται την Παρασκευή (28/5). Στο δεύτερο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Παολίν ή με κάποια qualifier, ενώ στην τρίτη φάση διασταυρώνεται με την Ελίζ Μέρτενς. Στον τέταρτο γύρο η νικήτρια θα βρεθεί με τη Σοφία Κένιν που βρίσκεται στο Νο. 4 του ταμπλό.

Από την πλευρά του ο Τσιτσιπάς κληρώθηκε στην πλευρά του Ντανίλ Μεντβέντεφ, τον οποίο θα βρει στα προημιτελικά. Στον πρώτο γύρο ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Ζερεμί Σαρντί, ενώ στον δεύτερο θα αγωνιστεί με το νικητή του ζευγαριού Κόρντα-Μαρτίνεθ.

Εάν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικό τότε στον τρίτο γύρο θα βρει στο δρόμο του τον Κραΐνοβιτς ή τον Ίσνερ. Αξίζει να σημειωθεί πως στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται μαζί οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ και Φέντερερ.