Απόστολος Σίσκος: «Σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή»

Ο Απόστολος Σίσκος έκλεψε την παράσταση τις προηγούμενες μέρες με το όριο που έπιασε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων στα 200 ύπτιο με χρόνο 2.02.20 που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ παίδων.

Απόστολος Σίσκος: «Σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή»

Ο κολυμβητής του Άρη Θεσσαλονίκης, Απόστολος Σίσκος μίλησε στην σελίδα της ΚΟΕ για την επιτυχία του και για τα όνειρα που τρέφει μέσα στην χρονιά.

«Μετά το τέλος της περσινής χρονιάς και των πρωταθλημάτων, η επίδοση που προέκυψε στα 200 μέτρα ύπτιο ήταν 2.04.56 χρόνος που αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ.

Συνέχισα τις προπονήσεις με στόχο την επίτευξη του ορίου για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή καταφέραμε πολύ νωρίς να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας και παράλληλα πετύχαμε και ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ στην κατηγορία μου.

Απόστολος Σίσκος: Όριο για το Ευρωπαϊκό Εφήβων με πανελλήνιο ρεκόρ παίδων

Προτεραιότητά μου για το 2021 είναι να καταφέρω να πετύχω μια αξιόλογη επίδοση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.

Προσωπικά γνωρίζω ότι η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης είχε μια μεγάλη παράδοση στο αγώνισμα του υπτίου με κολυμβητές παγκόσμιας κλάσης όπως τον Άρη Γρηγοριάδη και τον Αλέξανδρο Θεοχαρίδη. Θα προσπαθήσω και εγώ με την σειρά μου να κρατήσω αυτήν την παραδοση στο ίδιο επίπεδο, μακάρι και καλύτερο. Τον Άρη Γρηγοριάδη τον γνωρίζω από τις διακρίσεις του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», είπε ο Σίσκος.