Γι' αυτό ήταν ένα όμορφο Ολυμπιακό Σαββατοκύριακο

Νίκες και ρεκόρ. Πράγματα φυσιολογικά για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό συνέβησαν αυτό το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα που αγωνίζονταν οι ομάδες του μεγαλύτερου αθλητικού Σωματείου της χώρας. Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις των ομάδων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Γι' αυτό ήταν ένα όμορφο Ολυμπιακό Σαββατοκύριακο

Οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν πολλούς λόγους να χαμογελούν το Σαββατοκύριακο που πέρασε αφού η ομάδα τους ξέχασε τι πάει να πει η λέξη ήττα στα ομαδικά αθλήματα που αγωνίζεται.

Ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία μόνο στο πόλο ανδρών, εκεί όπου αντιμετώπιζε το Ανόβερο εκτός έδρας για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ και ποδόσφαιρο οι ομάδες του έφυγαν νικήτριες από τα γήπεδα που αγωνίζονταν.

Ας πάρουμε όμως τα παιχνίδια με τη σειρά:


Πόλο

Ανόβερο - Ολυμπιακός 9-9

Αν και βρέθηκε να χάνει με 7-4 από το Ανόβερο στη Γερμανία, ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά την ψυχή του, γύρισε το παιχνίδι στο 8-9 όμως δέχθηκε γκολ στα 37 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και μετά δεν βρήκε απάντηση. Όπως και να έχει οι παίκτες του Βλάχου φέτος έχουν καταλάβει ότι οι αντίπαλοί τους έχουν έναν επιπλέον λόγο να αγωνίζονται πιο παθιασμένα απέναντί τους, αφού είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης και όλοι θέλουν να τους κερδίζουν.

Βόλεϊ Ανδρών

Ηρακλής - Ολυμπιακός 2-3

Έχοντας τον Γκάβιν Σμιτ κορυφαίο παίκτη ο Ολυμπιακός πέρασε δια πυρός και σιδήρου με 3-2 σετ από την έδρα του Ηρακλή και έκανε ρεκόρ συνεχόμενων νικών. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τις 33 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και απέδειξαν γιατί ο σύλλογος έχει το παρατσούκλι Θρύλος. Ο Ολυμπιακός όπου αγωνίζεται πρέπει να πρωταγωνιστεί και στο βόλεϊ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ελλάδα.

Βόλεϊ γυναικών

Αίαντας Ευόσμου - Ολυμπιακός 1-3

Για την Σάσκια Χίπε και την παρέα της τέτοια παιχνίδι δεν αποτελούν συνήθως πρόβλημα. Έτσι, στη Θεσσαλονίκη οι παίκτριες του Κοβάτσεβιτς έκαναν το χρέος τους αφήνοντας πίσω τους την ήττα από τον Άρη στην πρώτη αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Χάντμπολ

Δράμα - Ολυμπιακός 28-32

Ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα από το γήπεδο της Δράμας, κάνοντας το 5 στα 5 στο φετινό πρωτάθλημα χάντμπολ. Οι νταμπλούχοι εμφανίστηκαν σοβαροί και «καθάρισαν» τον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν όσο μπορούσαν κόντρα στους παίκτες του Ζαραβίνα.

Μπάσκετ

Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου 84-53

Μια πολύ καλή προπόνηση έκαναν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Η ομάδα του Πειραιά λίγες μέρες πριν την επίσκεψή της στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της Euroleague έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για την πρόκληση, αφού επιβλήθηκαν με 84-53 των αντιπάλων τους, παίρνοντας την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης.

Ηρακλής - Ολυμπιακός 56-76

Οι «ερυθρόλευκες» χωρίς να αντιμετωπίσουν μεγάλη αντίσταση κατέκτησαν άλλη μία νίκη και στρέφουν την προσοχή τους στην τρίτη αγωνιστική της ΕuroLeague κόντρα στην ΝτίναμοΚουρσκ (7/11,18:00) που θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ.

Ποδόσφαιρο

Άρης - Ολυμπιακός 0-1

Ένα γκολ του Χασάν ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό ήταν αρκετό ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να δραπετεύσουν με το διπλό από το «Κλεάνθης» Βικελίδης. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του Άρη και εξαργύρωσε την υπεροχή του στο 67ο λεπτό, όταν μια αριστουργηματική μπαλιά του Νάτχο βρήκε τον Κούτρη στα αριστερά, αυτός με τη μια έκανε παράλληλη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας και ο επερχόμενος Χασάν έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, δίνοντας στην ομάδα του την ευκαιρία να «ψαλιδίσει» τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ στους 4 βαθμούς.