Καράμπελα: «Η Πλατανιώτη πρωταγωνιστεί εδώ και μια δεκαετία»

Η Δέσποινα Καράμπελα, έφορος του αθλήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης συνεχάρη την Ευαγγελία Πλατανιώτη για το ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Καράμπελα: «Η Πλατανιώτη πρωταγωνιστεί εδώ και μια δεκαετία»

Η Δέσποινα Καράμπελα, αρχηγός της αποστολής στην Ουγγρική πρωτεύουσα στάθηκε στη συνέπεια της Πλατανιώτη στον χώρο και έδωσε συγχαρητήρια σε εκείνους που την στηρίζουν στο έργο της.

«Η Ευαγγελία Πλατανιώτη παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο την τελευταία δεκαετία σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο με την παρουσία της στην καλλιτεχνική κολύμβηση. Διακρίνεται για την ποιότητα, την συνέπεια, την αφοσίωση και το πάθος στο άθλημα που υπηρετεί.

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Στόχος ζωής αυτά τα μετάλλια» (pics)

Ήρθε η ώρα των μεταλλίων σε μια κορυφαία διοργάνωση. Συγχαρητήρια στην ίδια και σε εκείνους που βρίσκονται δίπλα της, εντός και εκτός νερού, και την στηρίζουν.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Χάλκινο η Πλατανιώτη στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο

Ως αρχηγός της αποστολής στην Βουδαπέστη και ως έφορος του αθλήματος, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες για την θερμή υποστήριξη της ΚΟΕ στα θέματα που απασχολούν την καλλιτεχνική κολύμβηση και θα ήθελα ειδικότερα να αναφερθώ στην στάση του προέδρου Κυριάκου Γιαννόπουλου που είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και αγαπάει και σέβεται τον αθλητή.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στη δεύτερη θέση η Πλατανιώτη! (vid)

Αυτό το δείχνει καθημερινά σε κάθε κίνηση και πράξη του», τόνισε η Δέσποινα Καράμπελα.