Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Στόχος ζωής αυτά τα μετάλλια» (pics)

Μαγεία η Ευαγγελία Πλατανιώτη στη Βουδαπέστη. Η 27χρονη πρωταθλήτριά μας σε λιγότερο από 24 ώρες, ανέβηκε δυο φορές στο βάθρο στο σόλο (τεχνικό πρόγραμμα και ελεύθερο), κατακτώντας το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα. 

Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Στόχος ζωής αυτά τα μετάλλια» (pics)

Τα δάκρυα της χαράς και της ικανοποίησης ήταν ευδιάκριτα το μεσημέρι της Τετάρτης (12/5) στο πρόσωπο της Ευαγγελίας Πλατανιώτη.

Η πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης συγκινήθηκε μετά την κατάκτηση και του δεύτερου ευρωπαϊκού μεταλλίου μέσα σε λίγες ώρες.

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τα δύο αυτά μετάλλια. Αποτελούσαν έναν στόχο ζωής για μένα. Ήρθαν δε την κατάλληλη στιγμή, ένα μήνα πριν το προολυμπιακό τουρνουά, εκεί όπου θα διεκδικήσω την παρουσία μου για τρίτη συνεχόμενη φορά στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Χάλκινο η Πλατανιώτη στο ελεύθερο πρόγραμμα του σόλο

Μου προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι η βαθμολόγησή μου ήταν υψηλή στον σημερινό αγώνα. Η μεγαλύτερη που έχω μέχρι τώρα στην καριέρα μου» είπε αρχικά στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και συνέχισε

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στη δεύτερη θέση η Πλατανιώτη! (vid)

«Αφιερώνω αυτά τα μετάλλια στις προπονήτριες μου, στις συναθλήτριές μου, σε όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου αυτά τα χρόνια και βέβαια στην οικογένειά μου. Επειδή με ρωτούν πιο μετάλλιο έχει μεγαλύτερη αξία για μένα από αυτά τα δύο, εκτιμώ ότι έχουν την ίδια αξία.

Δείχνουν τις δυνατότητες μου σαν αθλήτρια και στο τεχνικό και στο καλλιτεχνικό μέρος του σόλο. Και κάτι τελευταίο, δεν σας κρύβω ότι συγκινήθηκα και έτρεξαν δάκρυα χαράς και ικανοποίησης».