Άρση Βαρών: Η Ομοσπονδία ευχαρίστησε Μητσοτάκη, Αυγενάκη

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ευχαρίστησε η ομοσπονδία Άρσης Βαρών, με ανακοίνωσή της, για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων.

 Άρση Βαρών: Η Ομοσπονδία ευχαρίστησε Μητσοτάκη, Αυγενάκη

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την οικονομική ενίσχυση των σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος και το Διοικητικό Συμβούλιο θέλουν να ευχαριστήσουν τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για την έκτακτη οικονομική επιχορήγηση προς τα σωματεία που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο της ΓΓΑ.

Το μέτρο αυτό προσφέρει μία βαθιά ανάσα στους συλλόγους που έχουν πληγεί από την πανδημία, ωστόσο από μόνο του δεν αρκεί για να βγουν από τη δύσκολη στην οποία έχουν περιέλθει μετά τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω της καραντίνας. Ευελπιστούμε ότι η στήριξη της Πολιτείας στον αθλητισμό θα συνεχιστεί, καθώς τα σωματεία αποτελούν το πρωτογενές κύτταρο του ελληνικού αθλητισμού και πολλά από αυτά λόγω της κρίσιμης κατάστασης, οδηγούνται σε λουκέτο».