Πόλο Γυναικών-Κύπελλο: Με τον Νηρέα Χαλανδρίου ο Ολυμπιακός στον τελικό

Ο Νηρέας Χαλανδρίου κέρδισε με 15-12 την ΝΕ Πατρών και για πρώτη φορά στην ιστορία του προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου, όπου το Σάββατο (21:30, ERT Sports) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

Πόλο Γυναικών-Κύπελλο: Με τον Νηρέα Χαλανδρίου ο Ολυμπιακός στον τελικό

Με τον Νηρέα Χαλανδρίου θα κοντραριστεί ο Ολυμπιακός στον τελικό Κυπέλλου στο πόλο γυναικών, το Σάββατο (21:30, ERT Sports) στο «Ρέστειο» του Παλαιού Φαλήρου.

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 9-5: «Αέρας» ο Θρύλος, σηκώνει αύριο και το Κύπελλο Ελλάδας!

Ο Νηρέας, ο οποίος για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί σε τελικό Κυπέλλου σε τρεις συμμετοχές που έχει σε Final 4, ήταν καλύτερος καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε με 15-12 την ΝΕ Πατρών.

Ο Ολυμπιακός είναι το ξεκάθαρο και ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του 2ου Κυπέλλου στην ιστορία του και δεύτερου νταμπλ μετά από εκείνο του 2018.

Παυλίδης: «Σοβαροί στον τελικό, με σεβασμό στον αντίπαλο»

Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΕ Πατρών 15-12 (4-2, 2-2, 4-2, 5-6)

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Λάζαρη, Κοβάσεβιτς Ε., Μαυρωτά Ιφ. 3, Μαντουδιώτη, Τριχά 4, Πάτερου, Τορνάρου 4, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παπαναστασίου Δ. 1, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 3, Κοβάσεβιτς Σ., Κοτσάφτη, Ρουσάκη.

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Ντάσιου 1, Λούδη Ε. 1, Σινέμογλου, Γεωργίου, Μπαλάτσα Ν. 2, Μιχαηλίδου Κ. 1, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 3, Μανιάτη, Λυκοθανάση 3, Μιχαηλίδου Δ., Κιούρκα, Κουρέτα.

Κρίστμας και Πλευρίτου για τον τελικό Κυπέλλου: «Ίδιο πρόσωπο για τον τίτλο»