Len Euroleague γυναικών: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στα προημιτελικά!

Είχε κέφια η κληρωτίδα της LEN και έβγαλε ελληνικό «εμφύλιο» στη φάση των «8», όπου ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την κυπελλούχο Ελλάδας Βουλιαγμένη για μια θέση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Len Euroleague γυναικών: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στα προημιτελικά!

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη στη φάση των «8» της LEN Euroleague. Στην κλήρωση που διεξήχθη σήμερα (02/12) το μεσημέρι στη Γλασκώβη, βγήκε ο ελληνικός «εμφύλιος» έναν χρόνο μετά τη «ναυμαχία» τους επί Ισπανικού εδάφους στο φάιναλ φορ της Euroleague στο Σαμπαντέλ, όπου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει.

Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 8 Φλεβάρη είτε στο Λαιμό είτε σε κάποιο άλλο κλειστό εδώ στην Αθήνα και ο επαναληπτικός στον Πειραιά στις 28 Μαρτίου.

Εκτός από το Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, βγήκε κι ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ και την Οριζόντε Κατάνια. Θυμίζουμε πως οι Ιταλίδες πριν από λίγες μέρες κέρδισαν μέσα στην Ισπανία και κατέκτησαν το Σούπερ Καπ.

Τα τέσσερα ζευγάρια είναι: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός, Ντουναϊσβάρος – Ουραλότσκα, Σαμπαντέλ - Οριζόντε Κατάνια και Κίνεφ Κίρισι – Ουτρέχτη

Πρώτα ματς στις 8/2 και οι επαναληπτικοί στις 28/3.

Οι τέσσερις ομάδες που θα αποκλειστούν θα λάβουν μέρος στο final 4 του LEN TROPHY.