O Ολυμπιακός δήλωσε και τρίτη Καναδή στην Euroleague

Ο Ολυμπιακός στην Euroleague γυναικών δεν δήλωσε μόνο τις Χάνα Μπάκλινγκ, Έμα Ράιτ, Κίρα Κρίστμας. Για τα Ευρωπαϊκά ματς έχει δηλωθεί στη LEN και η Τζέσικα Γκοντρό.

O Ολυμπιακός δήλωσε και τρίτη Καναδή στην Euroleague

Η Τζέσικα Γκοντρό δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό για τα παιχνίδια της Euroleague στο πόλο γυναικών. Η 25χρονη Καναδή τερματοφύλακας δεν θα παίξει καθόλου στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με τον προπονητή Χάρη Παυλίδη, προχώρησαν σε αυτή την κίνηση και η Καναδή θα έρθει στη χώρα μας για τα Ευρωπαϊκά ματς μόνο εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Για αυτό άλλωστε και δεν έχει ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό η απόκτησή της, σε αντίθεση με τις άλλες δυο Καναδές. Την Έμα Ράιτ και την Κίρα Κρίστμας. Η Γκοντρό εάν κριθεί απαραίτητο προς το τέλος της σεζόν και μόνο για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια θα φορέσει το σκουφάκι του Θρύλου.

Όσον αφορά την Αυστραλή Χάνα Μπάκλινγκ που ήταν και πέρσι στην ομάδα και είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως έχουμε πει, δηλώθηκε και για τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και για την Euroleague.

Η Ράιτ αναμένεται να έρθει πρώτη στη χώρα μας για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό και θα ακολουθήσει η Κρίστμας.

Η Μπάκλινγκ ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα τη δούμε γιατί έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.