Αυτός ο Θρύλος χάνει μόνο στα πέναλτι!

Η αυλαία του LEN Champions League final 8 στο Ανόβερο έπεσε με τη Φερεντσβάρος να κατακτά το τρόπαιο σε έναν συγκλονιστικό τελικό κόντρα στον υπέροχο Ολυμπιακό.

Αυτός ο Θρύλος χάνει μόνο στα πέναλτι!

Τον Θρύλο του Θοδωρή Βλάχου που εδώ και μια τετραετία είναι συνεχώς στην τελική φάση του Champions League, έχει συμμετάσχει σε τέσσερις τελικούς (μαζί με το Σούπερ Καπ Ευρώπης) και έχει πανηγυρίσει μια Ευρωπαϊκή κούπα. Τους νταμπλούχους Ελλάδας – έναν χρόνο τώρα είχαμε συνηθίσει και μας άρεσε το πρωταθλητές Ευρώπης – που έχουν μπροστά τους ένα «θερμό» καλοκαίρι. Ένα τρίμηνο όπου μπορεί να φέρει αλλαγές στο ρόστερ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αλλοιώσει το DNA της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Της ομάδας που μπαίνει στο νερό με στόχο μόνο τη νίκη. Είτε απέναντί της είναι η Προ Ρέκο, είτε η Βουλιαγμένη, είτε η Φερεντσβάρος, είτε η Σπαντάου...

Το συγκινητικό αντίο του Ολυμπιακού στον Πάβιτς (pic)

Αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και του προπονητή, Θοδωρή Βλάχου. Οι δυο τους, μαζί φυσικά με τους συνεργάτες τους στην Πλατεία Αλεξάνδρας έχουν...χτίσει τα τελευταία χρόνια, μια ομάδα που αρνείται να χάσει. Ένα σύνολο που για να ηττηθεί πρέπει να οδηγηθεί ο αγώνας στα πέναλτι! Δυστυχώς και ο τελικός του Σαββάτου κόντρα στη Φερεντσβάρος κρίθηκε στη ρώσικη ρουλέτα. Και λέμε δυστυχώς, γιατί τη φετινή σεζόν, οι «ερυθρόλευκοι» τρεις φορές που μία αναμέτρησή τους οδηγήθηκε στα πέναλτι δεν κατάφεραν να κερδίσουν!


Ολυμπιακός: Αντίο τεράστιε Πάβιτς!

Στην Ελλάδα, το αήττητο έξι ετών του Ολυμπιακού...έσπασε από τη Βουλιαγμένη στις 23 Μαϊού στο Λαιμό στη διαδικασία των πέναλτι! 6-6 κανονική διάρκεια και 3-2 στα πέναλτι νίκη για το ΝΟΒ. Στην ψυχοφθόρο διαδικασία έχασε και το Σούπερ Καπ Ευρώπης ο Ολυμπιακός στις 30 του περασμένου Νοέμβρη από τη Φερεντσβάρος, σε έναν αγώνα όπου οι «ερυθρόλευκοι» στη Βουδαπέστη ήταν πίσω με 7-5, ισοφάρισαν 7-7 και στο τέλος είχαν δοκάρι με τον Μυλωνάκη. Στη ρώσικη ρουλέτα η Ουγγρική ομάδα με 4-2 πήρε το τρόπαιο. Η ιστορία δυστυχώς επαναλήφθηκε το Σάββατο το βράδυ. Οι Πειραιώτες πίσω στο σκορ με 10-7, ισοφάρισαν 10-10 αλλά στα πέναλτι (4-3) οι «Μαγυάροι» σήκωσαν το Ευρωπαϊκό

Πάβιτς: «Περήφανος για τον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ευρώπη»


Ο Ολυμπιακός τα δυο τελευταία χρόνια διεκδίκησε ΟΚΤΩ τρόπαια και κατέκτησε τα ΕΞΙ. Δυο πρωταθλήματα Ελλάδας, δυο Κύπελλα Ελλάδας, ένα Σούπερ Καπ Ελλάδας και φυσικά το Champions League πέρσι στη Γένοβα. Τι έχασε; Το φετινό Champions League και το Σούπερ Καπ Ευρώπης, από τη Φερεντσβάρος στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι!