Βλάχος: Πιο εύκολα από ότι περιμέναμε

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά το τέλος του αγώνα στο Βερολίνο. Τι είπε ο περιφερειακός των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Φουντούλης.

Βλάχος: Πιο εύκολα από ότι περιμέναμε

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης επεσήμανε πως η ομάδα θέλει ένα ακόμη τρίποντο για να βρεθεί στην τελική φάση:

«Η τελική επικράτηση ήρθε πιο εύκολα από ότι περιμέναμε. Ήρθαμε για τη νίκη γιατί προετοιμαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο Final 8. Θέλαμε δυο νίκες για να το πετύχουμε, κάναμε τη μια και πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο μας με το Ανόβερο στην έδρα μας για να μετέχουμε για 4η διαδοχική φορά στην τελική φάση του Champions League. Από κει και πέρα σήμερα, όπως προανέφερα περιμέναμε πιο σκληρό παιχνίδι αλλά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας γεγονός που είναι πολύ σημαντικό. Στην επίθεση έχουμε την ποιότητα να βρούμε λύσεις».

Ο Χιώτης περιφερειακός του Θρύλου, Γιάννης Φουντούλης υποστήριξε από την πλευρά του:

«Πετύχαμε μια νίκη που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στο Final 8 και συνεχίζουμε με σκοπό να κάνουμε δυο ακόμα νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και να εξασφαλίσουμε και τυπικά το εισιτήριο. Σήμερα αγωνιστήκαμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος, δώσαμε έμφαση στην άμυνα και κρατήσαμε πολύ χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλό μας. Το θετικό είναι ότι εκτός από τη νίκη που χρειαζόμασταν, δώσαμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις».