Χάρης Παυλίδης: «Ο σοβαρός Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Ο κόουτς της ομάδας πόλο γυναικών του Ολυμπιακού δεν δίστασε να χρίσει φαβορί τις «ερυθρόλευκες» στα παιχνίδια των «8» της Euroleague με τη Σαν Αντρέου.

Χάρης Παυλίδης: «Ο σοβαρός Ολυμπιακός είναι το φαβορί»

Η Σαν Αντρέου είναι αναμφίβολα μια υπολογίσιμη ομάδα, ωστόσο ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, σύμφωνα με τον Χάρη Παυλίδη.

Μιλώντας ενόψει των δύο αγώνων με το καταλανικό κλαμπ, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Αν είμαστε όπως πρέπει και όπως παίζουμε τον τελευταίο καιρό σίγουρα είμαστε το φαβορί. Έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στον Πειραιά και αυτό είναι θετικό αλλά σίγουρα πρέπει να πάρουμε το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε αυτό και να κερδίσουμε και στα δυο παιχνίδια.

Η Σαν Αντρέου είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει νέες διεθνείς Ισπανίδες και δυο πιο έμπειρες. Πρόκειται για μια δουλεμένη ομάδα με καλό προπονητή που είναι δεύτερη στην Ισπανία και ανταγωνίζεται τη Σαμπαντέλ. Ωστόσο ο σοβαρός και καλός Ολυμπιακός σίγουρα έχει το πάνω χέρι».

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Σαν Αντρέου και η Βουλιαγμένη με τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι, όπως προέκυψε την Τρίτη (29/1) από την κληρωτίδα της Νιόν.