Αθνάρ: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς»

Ο προπονητής της Σαν Αντρέου, Τσάβι Αθνάρ, εξήρε τον Ολυμπιακό ενόψει της σύγκρουσης των δύο ομάδων για τους «8» της Euroleague Γυναικών.

Αθνάρ: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς»

Η κληρωτίδα της Νιόν έφερε στον δρόμο του Ολυμπιακού την καταλανική Σαν Αντρέου, μια ομάδα που δεν φοβίζει το σύνολο του Γιάννη Παυλίδη, εφόσον αυτό αποδώσει όπως πραγματικά μπορεί.

Παρ' όλα αυτά, πρόκειται αναμφίβολα για υπολογίσιμο αντίπαλο, στις τάξεις του οποίου επικρατεί ικανοποίηση για την κλήρωση! Ο λόγος είναι φυσικά το μέγεθος του Ολυμπιακού, το οποίο θα δώσει αίγλη στις δύο αναμετρήσεις, όπως τόνισε και ο προπονητής της Σαν Αντρέου, Τσάβι Αθνάρ:

«Είναι πολύ καλό που κληρωθήκαμε απέναντι στον Ολυμπιακό και όχι κόντρα στη Σαμπαντέλ. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και τα παιχνίδια απέναντί της θα έχουν ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα και χαρακτήρα, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν παίζαμε με τη Σαμπαντέλ.

Ο αντίπαλος μάς δίνει μεγάλο κίνητρο να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς στην Ισπανία. Είναι θετικό ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας, όμως για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε στα όριά μας και να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι!

Σκεφτόμαστε κάθε ματς ξεχωριστά, το μυαλό μας είναι μόνο στο πρώτο παιχνίδι. Είπα στους παίκτες μου να ευχαριστηθούν τη στιγμή και να την εκμεταλλευθούν όσο περισσότερο μπορούν».