Πρώτη η Προ Ρέκο στον όμιλο του Ολυμπιακού, πέρασε η Νόβι Μπέογκραντ των Βλαχοπουλου, Σκουμπάκη

Η Προ Ρέκο κέρδισε 13-9 τη Γιουγκ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο του Ολυμπιακού που πέρασε στα προημιτελικά. Πρόκριση στους «8» του Champions League για τη Νόβι Μπέογκραντ των Βλαχόπουλου, Σκουμπάκη.

Πρώτη η Προ Ρέκο στον όμιλο του Ολυμπιακού, πέρασε η Νόβι Μπέογκραντ των Βλαχοπουλου, Σκουμπάκη

Η Προ Ρέκο επικράτησε 13-9 της Γιουγκ στην Ιταλία, έκανε το πέντε στα πέντε και έτσι εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση στον Β’ όμιλο. Ένα τέρμα σημείωσε ο Κώστας Κάκαρης.

Την τελευταία αγωνιστική (6/12), ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Προ Ρέκο στο ντέρμπι της αγωνιστικής όπου δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): 1. Προ Ρέκο 15, 2. Ολυμπιακός 11, 3. Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 4, 4. Ντιναμό Τιφλίδας 0.

Στον Α’ όμιλο, η Νόβι Μπέογκραντ κέρδισε εύκολα 13-5 την Μπρέσια και προκρίθηκε στα προημιτελικά, ό,τι και να συμβεί την τελευταία αγωνιστική.

Από τρία γκολ σημείωσαν οι Άγγελος Βλαχόπουλος, Φίλιπ Φιλίποβιτς ενώ έπαιξε και ο Σκουμπάκης. Φοβερός ο Σέρβος τερματοφύλακας Λάζαρ Ντομποζάνοφ, ο οποίος είχε 76.2% στις αποκρούσεις!

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Σαμπαντέλ δεν είχε προβλήματα κόντρα στην Στεάουα Βουκουρεστίου (13-6) αλλά για να προκριθεί θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει στη Βαρκελώνη τη Νόβι Μπέογκραντ ακόμη και στα πέναλτι.

Λέμε στα πέναλτι γιατί από φέτος δεν υπάρχει ισοπαλία αν και το ματς στη Βαρκελώνη λήξη ισόπαλο πάει στα πέναλτι.

Ο νικητής θα πάρει δυο βαθμούς και ο ηττημένος έναν. Στη Σαμπαντέλ δεν αρκεί ο ένας πόντος γιατί σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι κάτω από την Μπρέσια αφού οι Ιταλοί έχουν κερδίσει και τα δυο μεταξύ τους παιχνίδια.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες): 1. Νόβι Μπέογκραντ 12, 2. Σαμπαντέλ 10, 3. Μπρέσια 8, 4. Στεάουα Βουκουρεστίου 0.