Βάμος: «Οι Μπούσλιε, Μπίγιατς μας είπαν πως πετύχαμε μια ιστορική νίκη στο Ντουμπρόβνικ»

Ο Ούγγρος περιφερειακός του Ολυμπιακού, Μάρτον Βάμος μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Ντουμπρόβνικ κόντρα στη Γιουγκ.

Βάμος: «Οι Μπούσλιε, Μπίγιατς μας είπαν πως πετύχαμε μια ιστορική νίκη στο Ντουμπρόβνικ»

Ο Μάρτον Βάμος δήλωσε για τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στο Ντουμπρόβνικ: «Αυτός ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς - προετοιμαστήκαμε πολύ γι 'αυτό - καθώς η νίκη σήμαινε ουσιαστικά την πρόκρισή μας. Ευτυχώς, μπόρεσα κι εγώ να επιστρέψω αμέσως από τον τραυματισμό μου.

Η Γιουγκ ξεκίνησε δυνατά, αλλά ήξερα ότι δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί το ματς, γιατί δεν μπορείς να παλέψεις για τέσσερα οκτάλεπτα με τον ίδιο τρόπο. Ήταν επιθετική στην πρώτη περίοδο. Ήταν κουρασμένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου και από εκεί και πέρα κυριαρχήσαμε στο ματς.

Τόσο ο Μπούσλιε όσο και ο Μπίγιατς από την ομάδα μας που είναι από το Ντουμπρόβνικ μας είπαν ότι κάναμε μια ιστορική νίκη, γιατί κανείς δεν είχε κερδίσει ποτέ τη Γιουγκ στην έδρα της με δέκα γκολ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Ντουμπρόβνικ για πρώτη φορά στην ιστορία του. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, που εξασφάλισε ένα ήρεμο τέλος της χρονιάς. Δεν θα είμαστε στην κορυφή του ομίλου, αλλά αν νικήσουμε την Τιφλίδα, θα προχωρήσουμε και αυτός ήταν ο πιο σημαντικός στόχος».