Βλάχος: «Κοιτάμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός έμεινε και μαθηματικά εκτός Final 8 στο Len Champions League. Οι Βλάχος, Δερβίσης μίλησαν για την επόμενη μέρα και το νταμπλ

Βλάχος: «Κοιτάμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα»

Το βράδυ της Μ. Τετάρτης αποχαιρέτησε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός το Final 8 του Βελιγραδίου. Μετά την ισοπαλία με τη Νόβι Μπέογκραντ στον Πειραιά, ο «καπετάνιος» Θοδωρής Βλάχος είπε:

«Δυνατό παιχνίδι, δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε. Προσπαθήσαμε στο τέλος να κάνουμε κάτι καλύτερο, να πάρουμε τη νίκη, την είχαμε στα χέρια μας, αλλά στο τελευταίο δευτερόλεπτα δεχθήκαμε γκολ. Σε ένα δευτερόλεπτο δεχθήκαμε γκολ, είναι και λάθος και της γραμματείας, αλλά και δικό μας, γιατί ο παίκτης έμεινε μόνος του. Ένα παιχνίδι, το οποίο θέλαμε να το κερδίσουμε, για θέμα γοήτρου και για να διατηρήσουμε ελπίδες για πρόκριση. Κοιτάμε τη συνέχεια, το πρωτάθλημα».

Ο Γιώργος Δερβίσης από την πλευρά του τόνισε: «Η Νόβι Μπέογκραντ σήμερα ήταν ανταγωνιστική, το έδειξε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, που ισοφάρισε. Εμείς θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη, δυστυχώς σταθήκαμε άτυχοι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Εκείνο το δευτερόλεπτο ήταν για εμάς ένα κενό σημείο και ισοφαριστήκαμε. Είμαστε πολύ λυπημένοι με αυτό το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τη νίκη».

Στόχος όλων τώρα είναι το νταμπλ φυσικά, με την ομάδα να έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας.