Βλάχος: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων» - Γενηδουνιάς: «Δύσκολη έδρα, φορμαρισμένη ομάδα»

Τι δήλωσαν οι Θοδωρής Βλάχος και Ντίνος Γενηδουνιάς για την καθαρή ήττα από την Μπαρτσελονέτα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Βλάχος: «Ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων» - Γενηδουνιάς: «Δύσκολη έδρα, φορμαρισμένη ομάδα»

Ο Ολυμπιακός δεν θύμισε σε τίποτα τον καλό του εαυτό στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα, από τη οποία ηττήθηκε δικαίως με σκορ 9-5 για την 11η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League.

Σχολιάζοντας το παιχνίδι, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Θοδωρής Βλάχος επισήμανε:

«Σήμερα, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, δεν ήμασταν έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, με μία ομάδα που στην έδρα της έχει πολύ καλό ρυθμό και πιέζει πολύ. Φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και πλέον, ξεκινάμε από την επόμενη αγωνιστική μία σειρά τριών τελικών, που πρέπει να δείξουμε πολύ διαφορετικό πρόσωπο, αν θέλουμε να βρεθούμε στο Final-8, στο Βελιγράδι».

Από πλευράς παικτών ο Ντίνος Γενηδουνιάς τόνισε για το ματς:

«Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς, σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε μια καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Δυστυχώς, επιθετικά δεν μας πήγε καλά το παιχνίδι, οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι. Πλέον, ακολουθούν δύο παιχνίδια στην έδρα μας, πρέπει να τα κερδίσουμε, για να πάρουμε την πρόκριση στο Final-8. Κάθε ματς είναι τελικός, έχουμε τώρα 10 μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το ματς με την Φερεντσβάρος στο Παπαστράτειο».