«Μαρτυριάρες καρδιές» αντί για Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός!

Η ΕΡΤ για μία ακόμη φορά γυρίζει την πλάτη στην ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Ένα κόσμημα του ελληνικού αθλητισμού, με χρυσούς και ασημένιους Ολυμπιονίκες

«Μαρτυριάρες καρδιές» αντί για Ραντνίτσκι - Ολυμπιακός!

Για μία ακόμη φορά η ΕΡΤ γυρίζει την πλάτη στον Ολυμπιακό και την ομάδα πόλο του Θοδωρή Βλάχου που εδώ και χρόνια…σαρώνει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια ομάδα που έχει εδώ και λίγους μήνες στις τάξεις της, χρυσούς και ασημένιους Ολυμπιονίκες!

Η ομάδα του Πειραιά, δίνει απόψε ένα από τα δυσκολότερα ματς της σεζόν στη Σερβία, με αντίπαλο την πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς.

Δυστυχώς, η ΕΡΤ αν και έχει τα δικαιώματα, επιλέγει να μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση από το κανάλι ΕΡΤ SPORTS!

Εδώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για μία ακόμη φορά, για να μην μπερδεύεται ο κόσμος, πως μιλάμε για το ιντερνετικό κανάλι της ΕΡΤ. Όχι την τηλεόραση!

Όποιος καθίσει να δει το παιχνίδι στα ελεύθερα κανάλια της ΕΡΤ δεν θα παρακολουθήσει ματς πόλο.

Η ΕΡΤ 1 στις 21.00 έχει δελτίο ειδήσεων και σωστά λέμε εμείς, δεν γίνεται να μην δει ο κόσμος ειδήσεις, ειδικά αυτές τις μέρες λόγω της κακοκαιρίας.

Στην ΕΡΤ 3, ξεκινά στις 21.00 το ντοκιμαντέρ «ΑΠΙΘΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΡΕΝΟ» και μια ώρα μετά έχουμε και εδώ δελτίο ειδήσεων. Στις 22.00 φυσικά και δεν θα έχει τελειώσει η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Σερβία που ξεκινά στις 21.30 και λογικά θα ολοκληρωθεί στις 22.30, περίπου. Επομένως, να δεχθούμε κι εδώ πως δεν γίνεται να παίξει το ματς του πόλο πάνω στο δελτίο ειδήσεων.

Αφήσαμε τελευταία την ΕΡΤ 2. Το τρίτο ελεύθερο κανάλι που θα μπορούσε να μεταδώσει τον αγώνα του Ολυμπιακού στο LEN Champions League.

Στις 21.00 ξεκινά η σειρά «Μαρτυριάρες καρδιές» και μια ώρα μετά θα προβληθεί η εξαιρετική ταινία «Το Κορίτσι». Θα μπορούσε φυσικά η ΕΡΤ να αλλάξει λίγο το πρόγραμμά της και να μην δούμε σε επανάληψη τη σειρά «Μαρτυριάρες καρδιές», αλλά να δούμε σαν άνθρωποι τον αγώνα του Ολυμπιακού στις 21.30 και εν συνεχεία μόλις ολοκληρωθεί η αναμέτρηση στο Κραγκούγιεβατς, να προβληθεί κανονικά και η ταινία.

Επαναλαμβάνουμε. Η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα των αγώνων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά δεν μπορεί να…χωρέσει ένα ματς του Ολυμπιακού σε ένα από τα τρία κανάλια.

Έτσι οι φίλοι της ομάδας, του αθλήματος και φυσικά οι δημοσιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τα ματς από το ιντερνετικό κανάλι της ΕΡΤ.

Μιλάμε για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που εδώ και χρόνια είναι εκ των κορυφαίων στον κόσμο.

Μάλιστα από το καλοκαίρι έχει στο ρόστερ της τον καλύτερο πολίστα στον πλανήτη, τον Φίλιπ Φιλίποβιτς (δυο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης), τον κορυφαίο τερματοφύλακα, Μάρκο Μπίγιατς (ασημένιος Ολυμπιονίκης το 2016 με την Κροατία), τον καλύτερο αμυντικό στον κόσμο Άντρο Μπούσλιε (χρυσό στο Λονδίνο το 2012 και ασημένιο στο Ρίο το 2016) και φυσικά τους ασημένιους στο Τόκιο Έλληνες πολίστες (Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Δερβίσης, Μουρίκης, Κολόμβος) αλλά και τον «καπετάνιο» του Ολυμπιακού και της «γαλανόλευκης», τον Θοδωρή Βλάχο. Εκ των κορυφαίων κόουτς στον κόσμο.

Βέβαια ακόμη και το ρόστερ να μην ήταν τόσο δυνατό, δεν μπορούμε να καταλάβουμε, από τη στιγμή που η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα των αγώνων, γιατί δεν μπορεί να τα…χωρέσει σε ένα από τα τρία ελεύθερα κανάλια και όχι να πρέπει να βλέπουμε τα ματς μέσω ίντερνετ που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να κολλήσει…