Φίλιπ Φιλίποβιτς: Κορυφαίος αθλητής στη Σερβία για το 2021

Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο καλύτερος πολίστας στον κόσμο για το 2021, ψηφίστηκε και ως ο κορυφαίος αθλητής στην πατρίδα του.

Φίλιπ Φιλίποβιτς: Κορυφαίος αθλητής στη Σερβία για το 2021

Μία ακόμη διάκριση για τον Φίλιπ Φιλίποβιτς. Ο διεθνής αριστερόχειρας άσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε κορυφαίος αθλητής για το 2021 στη Σερβία. Ο σπουδαίος άσος του Ολυμπιακού, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάδειξή του σε καλύτερο πολίστα στον κόσμο για το 2021, πήρε και το βραβείο του κορυφαίου αθλητή στην πατρίδα του, αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα όπως ο φοβερός Νόβακ Τζόκοβιτς αλλά και ο παίκτης του Ντένβερ, Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν ο MVP την περσινή σεζόν στο ΝΒΑ!

«Το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλη την ομάδα. Ολοκληρώσαμε μια φανταστική ιστορία στο Τόκιο, αυτή η γενιά με κάποιες νέες δυνάμεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατάφερε κάτι που λίγοι στην ιστορία του αθλητισμού έχουν καταφέρει. Όταν τελειώνει κάτι με αυτόν τον τρόπο δεν έχεις κάτι άλλο να προσθέσεις. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου που με άντεξαν τόσα χρόνια στην εθνική ομάδα», είπε ο Φιλίποβιτς, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σερβίας, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς.

Κορυφαία αθλήτρια στη Σερβία για το 2021 ψηφίστηκε η Γιοβάνα Πρέκοβιτς, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο καράτε στην κατηγορία των 61 κιλών.

Κορυφαία ομάδα στους άνδρες, ψηφίστηκε η ομάδα πόλο φυσικά που κατέκτησε το χρυσό στο Τόκιο στον τελικό με αντίπαλο την εθνική Ελλάδας. Στις γυναίκες, καλύτερη ομάδα ψηφίστηκε η εθνική στο βόλεϊ που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο και το ασημένιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.