Νόβι Μπέογκραντ: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού και ομάδα του Βλαχόπουλου αλλάζει προπονητή!

Η Νόβι Μπέογκραντ σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία θα λύσει τη συνεργασία της με τον Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς!

Νόβι Μπέογκραντ: Η αντίπαλος του Ολυμπιακού και ομάδα του Βλαχόπουλου αλλάζει προπονητή!

Αλλαγές έρχονται στη Νόβι Μπέογκραντ σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας nova.rs. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο LEN Champions League και ένα από τα φαβορί για να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν.

Στο LEN Champions League δεν έχει μπει δυναμικά στον όμιλο του…θανάτου και έχει χάσει στην έδρα της από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς όπου ο νταμπλούχος Ελλάδας είχε πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Στο τέλος του 2021, η Νόβι Μπέογκραντ έχασε και το Κύπελλο Σερβίας από την Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς και έτσι σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς θα αποχωρήσει άμεσα!

Μάλιστα οι Σέρβοι γράφουν και δύο ονόματα που ακούγονται ήδη για τον πάγκο της ομάδας, όπου το καλοκαίρι έδωσε πάρα πολλά λεφτά, πήρε αρκετούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον Άγγελο Βλαχόπουλο. Γράφουν λοιπόν για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου, Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς, ο οποίος βέβαια έχει ανανεώσει με την ομοσπονδία του Μαυροβουνίου μέχρι και το 2024.

Το άλλο όνομα είναι του Ούγγρου, Μπαλάζ Βίντσε, ο οποίος έχει εργαστεί σε Βαζούτας, Όρβοσι, Ζέγκεντ και Ουίπεστ!

Να σημειώσουμε πως στο ίδιο αποκλειστικό δημοσίευμα της Σερβικής ιστοσελίδας, υπάρχει η πληροφορία και για αλλαγή στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα που είναι στον άλλο όμιλο του LEN Champions League.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Φιλίποβιτς δεν έχει ξεκινήσει καλά σε Σερβία και LEN Champions League και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει και να αναλάβει ο Μαυροβούνιος, Μίρκο Βίτσεβιτς.