Επίσημο: Ο Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς ανανέωσε μέχρι και το 2024

Ο Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς παραμένει στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου στο πόλο ανδρών. Υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο.

Επίσημο: Ο Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς ανανέωσε μέχρι και το 2024

Για ακόμη τρία χρόνια στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου ο Βλάντιμιρ Γκοΐκοβιτς. Η ομοσπονδία του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε πως στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην Ποντγκόριτσα, ελήφθη ομόφωνη απόφαση για την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Βλαντιμίρ Γκοΐκοβιτς μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024, πουν είναι φυσικά και ο μεγάλος στόχος όλων των προπονητών, των ομοσπονδιών και των παικτών.

«Τα τελευταία δύο χρόνια, η εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη το 2020, κατέκτησε την πρώτη θέση στο προκριματικό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρότερνταμ, κατέκτησε το χρυσό στο World League τον Ιούνιο στη Γεωργία και ήταν όγδοη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία του Μαυροβουνίου.

Ο Γκοΐκοβιτς είναι στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου από το 2015 και πλέον κάνει τα πλάνα του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Φουκουόκα, 13-29 Μαΐου) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Σπλιτ, 27 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου) της επόμενης χρονιάς.

Θυμίζουμε πως στο Τόκιο, το Μαυροβούνιο...έπεσε πάνω στη φοβερή και τρομερή εθνική ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στην προημιτελική φάση και έμεινε εκτός τετράδας.