Ελευθερία Πλευρίτου: «Δείξαμε πως είμαστε οι πρωταθλήτριες Ευρώπης» (vids)

Η Ελευθερία Πλευρίτου έκανε πολύ μεγάλο ματς και ήταν η πρώτη σκόρερ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού. Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης.

Ελευθερία Πλευρίτου: «Δείξαμε πως είμαστε οι πρωταθλήτριες Ευρώπης» (vids)

Τέσσερα γκολ από την Ελευθερία Πλευρίτου, η οποία δεν σταμάτησε να...πυροβολεί την εξαιρετική Άσλεϊ Τζόνσον.

«Οι τρεις επιθυμητές νίκες στον όμιλο ήρθαν, είμαστε πολύ ευχαριστημένες με την απόδοσή μας. Τα παιχνίδια και τα τρία ήταν δυνατά, με δυνατούς αντίπαλους, αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε οι πρωταθλήτριες Ευρώπης ακόμα. Έχουμε περάσει σίγουρα σε Final-4, περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που ήρθε και μας στήριξε σε αυτό το έργο, μας βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευχαριστούμε τον ΟΠΑΝ και τον Δήμο Πειραιά», δήλωσε η διεθνής περιφερειακή του Ολυμπιακού, Ελευθερία Πλευρίτου.

Η αρχηγός της ομάδας, Μαργαρίτα Πλευρίτου, η οποία πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ είπε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες, γιατί βρήκε πρώτες στον όμιλό μας, το θέλαμε πάρα πολύ και προετοιμαζόμασταν καιρό για αυτό. Ήταν τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και φάνηκε. Από εκεί και πέρα, φάνηκε η διαφορά που έχουμε σαν ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη. Έχουμε και το Super Cup το Σάββατο και ανυπομονούμε να παίξουμε με την Κίρισι μπροστά στον κόσμο μας».

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένες που περάσαμε στην επόμενη φάση, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτά τα παιχνίδια. Και οι τρεις ομάδες ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικές, προσπαθήσαμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας ό,τι είχαμε δουλέψει και το ευχαριστηθήκαμε και χαιρόμαστε που είναι πάλι οι φίλαθλοι κοντά μας».

Έλενα Ξενάκη: «Το τουρνουά αυτό τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, προετοιμαζόμασταν πάρα πολύ καιρό για αυτά τα ματς, νομίζω ότι όλα πήγαν καλά. Όλα δούλεψαν, ειδικά στην άμυνα, όπως τα είχαμε πει και όπως είχαμε προπονηθεί. Περιμένουμε την κλήρωση, να μάθουμε τον αντίπαλό μας στους οκτώ και περιμένουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Παυλίδης: «Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το το Super Cup» (vid)

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «O όμιλος πήγε πολύ καλά για εμάς, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και για τα τρία παιχνίδια. Αντιμετωπίσαμε τις δύο πρώτες ομάδες, τις οποίες ίσως περιμέναμε πιο έτοιμες από ό,τι ήταν. Ο Εθνικός είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος και είναι καλό που συμβαίνει αυτό και στο πρωτάθλημα, είναι και οι δύο ομάδες στην Ευρώπη και υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός. Περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε τον τελικού του Super Cup, έχουμε μια βδομάδα, ξέρουμε καλά αυτή την ομάδα, το Κίρισι, θα κάνουμε κάποια τελευταία πράγματα στις προπονήσεις, έχουμε πάρει ρυθμό από τα παιχνίδια που προηγήθηκαν».