Παυλίδης: «Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το Super Cup» (vid)

Ο τεχνικός του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης μετά τη νίκη επί του Εθνικού έδωσε το σύνθημα για τον τελικό του Super Cup Ευρώπης με αντίπαλο την Κίνεφ Κίρισι το Σάββατο (18/12) στον Πειραιά.

Παυλίδης: «Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το Super Cup» (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης είπε για τη νίκη επί του Εθνικού αλλά και τη συνέχεια στη διοργάνωση και τον τελικό του Super Cup με αντίπαλο την Κίνεφ Κίρισι:

«Ήταν ένα καλό τουρνουά από πλευράς μας, ιδιαίτερα στην άμυνα πήγαμε πάρα πολύ καλά, είναι και το κομμάτι που έχουμε δουλέψει περισσότερο καιρό, κάθε φορά στην αρχή της σεζόν ξεκινάμε από τα βασικά, που είναι η άμυνα. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο, βρίσκουμε λύσεις, αλλά ακόμα οι αυτοματισμοί δεν είναι στο σημείο που πρέπει. Περάσαμε πρώτοι, δεν έχει και μεγάλη διαφορά πρώτος-δεύτερος. Συγχαρητήρια και στον Εθνικό, έκανε ένα φανταστικό τουρνουά, πέρασε στους οκτώ, δύο ελληνικές ομάδες. Να δώσω και τις ευχαριστίες μου στον ΟΠΑΝ και στον Δήμο Πειραιά, γιατί είδαμε ότι η έδρα παίζει ρόλο στο γυναικείο, δύο ελληνικές ομάδες περάσαμε στην επόμενη φάση. Δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε, δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, έχουμε το Σάββατο το Super Cup, είναι ένα τρόπαιο, ένας τελικός, δεν κρίνει κάτι στη σεζόν. Αν η ομάδα παρουσιάσει το ίδιο πρόσωπο, θα έχουμε ευτυχή κατάληξη».