Champions League: Τα αποτελέσματα στον όμιλο του Ολυμπιακού, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Ολυμπιακός και Μπρέσια βρίσκονται στην κορυφή του Α' Ομίλου του Len Champions League με 10 βαθμούς. Η Φερεντσβάρος κέρδισε 11-10 τη Νόβι Μπέογκραντ και τέσσερις ομάδες (!) ακολουθούν με έξι βαθμούς. Αποτελέσματα, βαθμολογίες και επόμενη αγωνιστική.

Champions League: Τα αποτελέσματα στον όμιλο του Ολυμπιακού, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Η Μπρέσια κέρδισε άνετα εκτός έδρας 19-11 τη μοναδική αδύναμη ομάδα του ομίλου, την Ντιναμό Τιφλίδας και παραμένει στην κορυφή του Α’ ομίλου, μαζί με τον Ολυμπιακό, έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4: Φέτος είναι αλλιώς

Την επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα παίξει στον Πειραιά και πάλι με την Κροατική Γιαντράν Σπλιτ. Νίκησε το βράδυ της Τρίτης (30/11) με 9-8 η Γιαντράν Σπλιτ την πρωταθλήτρια Σερβίας Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς και έχει πλέον δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος αλλά είναι ένα ματς που θέλει προσοχή γιατί δεν είναι και δύσκολο να...στραβώσει ένα ματς στο Len Champions League.

Βλάχος: «Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα»

Μάλιστα για τον Ολυμπιακό η επόμενη αγωνιστική είναι σημαντική γιατί ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τη Γιαντράν Σπλιτ στον Πειραιά, η Μπρέσια θα έχει δύσκολη αποστολή στο Βελιγράδι κόντρα στη Νόβι Μπέογκραντ, ενώ στη Βαρκελώνη θα συγκρουστούν Μπαρτσελονέτα και Φερεντσβάρος.

Δεν αποκλείεται λοιπόν πριν από τα Χριστούγεννα (21/12), ο Ολυμπιακός να πάει να παίξει στην Ιταλία με την Μπρέσια για την 6η αγωνιστική και να είναι μόνος πρώτος στον Α’ Όμιλο. Αυτό θα συμβεί εάν την επόμενη αγωνιστική, την 5η, ο Ολυμπιακός κερδίσει στον Πειραιά τη Γιαντράν Σπλιτ και οι Ιταλοί δεν νικήσουν μέσα στο Βελιγράδι.

Στο άλλο ντέρμπι του Α' ομίλου, στη Βουδαπέστη απόψε (30/11), η Φερεντσβάρος επικράτησε της Νόβι Μπέογκραντ με 11-10 με τον Άγγελο Βλαχόπουλο να έχει 1/4 σουτ.

Μπίγιατς: «Μαγικό να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Έτσι Ολυμπιακός και Μπρέσια είναι στους 10 βαθμούς, στο +4 από τέσσερις ομάδες!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/12): Μπαρτσελονέτα – Φερεντσβάρος, Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς – Ντιναμό Τιφλίδας, Ολυμπιακός – Γιαντράν Σπλιτ, Νόβι Μπέογκραντ – Μπρέσια.

Η βαθμολογία (4 αγώνες): Ολυμπιακός 10, Μπρέσια 10, Μπαρτσελονέτα 6, Νόβι Μπέογκραντ 6, Φερεντσβαρος 6, Γιάντραν Σπλιτ 6, Ραντνίσκι Κραγκούγιεβατς 1, Ντιναμό Τυφλίδας 0.

Θυμίζουμε πως από τον όμιλο του Ολυμπιακού, στο final 8 στο Βελιγράδι περνάνε τρεις ομάδες, αφού η Νόβι Μπέογκραντ ως διοργανώτρια της τελικής φάσης θα είναι σίγουρα στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.