Μπίγιατς: «Μαγικό να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Στη στήριξη του κόσμου στάθηκε ο Μάρκο Μπίγιατς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελονέτα με 8-4. 

Μπίγιατς: «Μαγικό να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα»

Ο Ολυμπιακός έκλεψε την παράσταση στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» χάρη στην αυτοκρατορική του εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελονέτα.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 8-4: Φέτος είναι αλλιώς

Με όπλο την άμυνα οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν νικητές με 8-4 και βρέθηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με την Μπρέσια. Ο εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, Μάρκο Μπίγιατς σχολίασε την παρουσία των φίλων της ομάδας.

Βλάχος: «Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα που μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα»

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, δουλέψαμε πάρα πολύ σε κάθε άμυνα, σε κάθε γκολ. Ωστόσο, δείξαμε χαρακτήρα σε ένα ακόμη ματς σε αυτή τη σεζόν. Ήμασταν πολύ υπομονετικοί, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι σε ό,τι ζήτησε ο κόουτς να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας, χωρίς τον Κολόμβο και τον Ράντοβιτς είχαμε έναν έξτρα παίκτη. Ήταν μαγικό να παίζουμε σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Ο Κώστας Μουρίκης σχολίασε: «Κάναμε μία τρομερή εμφάνιση, ειδικά στην άμυνα. Έχουμε πει, ότι τους τίτλους, τις νίκες και τις προκρίσεις τις δίνει η άμυνα. Κρατήσαμε την Μπαρτσελονέτα πάρα πολύ χαμηλά στο σκορ, στα τέσσερα γκολ. Στην επίθεση δεν είχαμε τις λύσεις, αλλά έχουμε τις μονάδες για να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Σίγουρα, μας έδωσε δύναμη και ο τρομερός κόσμος μας, που μας βοήθησε πάρα πολύ. Τον θέλουμε συνέχεια κοντά μας, για να πανηγυρίσουμε ακόμη περισσότερες νίκες».