Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός: Σε φουλ πρόγραμμα οι Ισπανίδες, μόνο προπονήσεις οι «ερυθρόλευκες»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/2) για την Euroleague γυναικών τη Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη, με τις Ισπανίδες να παίζουν κανονικά στο πρωτάθλημα της πατρίδας τους, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκες» εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχουν υποχρεώσεις εντός συνόρων!

Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός: Σε φουλ πρόγραμμα οι Ισπανίδες, μόνο προπονήσεις οι «ερυθρόλευκες»

Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός το ερχόμενο Σάββατο (27/2) για την Euroleague στο πόλο γυναικών. Ο νταμπλούχος του Χάρη Παυλίδη αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου, Σαμπαντέλ στη Βαρκελώνη στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.

Οι «ερυθρόλευκες» με εξαίρεση τα τρία παιχνίδια που έπαιξαν στην Ιταλία μέσα σε 24 ώρες (!) για τη φάση των ομίλων της Euroleague, εδώ και τέσσερις μήνες δεν έχουν δώσει άλλον αγώνα! Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει διακοπή από τον περασμένο Νοέμβριο και η ομάδα του μεγάλου λιμανιού πορεύεται μόνο με προπονήσεις.

Πάμε τώρα να δούμε πως προετοιμάζεται η Σαμπαντέλ και σε τι αγωνιστικό ρυθμό βρίσκεται. Στην Ευρώπη, η ομάδα της Ισπανίας έδωσε δυο αγώνες γιατί ήταν στον όμιλο με Ντουναϊσβάρος, Βουλιαγμένη και πέρασε ως πρώτη.

LEN Euroleague γυναίκες: Το Σάββατο (27/2) στις 12.45 ο πρώτος αγώνας Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός

Βέβαια στην Ισπανία, το πρωτάθλημα παρά την πανδημία συνεχίζεται κανονικά. Έναρξη είχαμε στο τέλος του Οκτωβρίου και έκτοτε δεν έχει σταματήσει. Η Σαμπαντέλ ήδη έχει δώσει 10 αγώνες για το Ισπανικό πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι οκτώ είναι από το Νοέμβριο και μετά!

Διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι ομάδες στο πόλο, «κάθονται» και περιμένουν...

Η Σαμπαντέλ το περασμένο Σάββατο έδωσε και ντέρμπι κόντρα στην Μεντιτεράνι. Κέρδισε με 7-5 και παραμένει στην κορυφή του Α’ Ομίλου με 9 νίκες και μία ισοπαλία σε 10 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα.